سال انتشار: 1395
محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
کد COI مقاله: IIEC13_118
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 110
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه یک مدل برنامه ریزی ریاضی دوهدفه برای حل مسیله تخصیص مازاد یک سیستم سری موازی با استراتژی مختلط و سیاست تخفیف
چکیده مقاله:
امروزه طراحی و به کارگیری سیستم هایی با خصوصیات برتر و قابلیت اطمینان بالاتر برای مهندسان و کاربران، اصلی اساسی به شمارمی رود زیرا توجه به این مسیله می تواند در استفاده مناسب از یک سیستم در طول دوره عمر آن، موثر باشد. در دنیای رقابتی امروز عرضهیک سیستم با هزینه تمام شده کمتر به طوری که قابلیت اطمینان بالا برای سیستم، حفظ شود، میتواند شرکت را در میان مشتریانمحبوب سازد. در این تحقیق، با لحاظ نمودن تخفیفاتی که بر اساس تعداد کل سفارشات در نظر گرفته شده ، ترکیبی از اجزا با استراتژیافزونگی فعال و آماده به کار سرد، به گونه ای تعیین خواهد شد که ضمن بهینه سازی قابلیت اطمینان کل سیستم، هزینه خرید اجزاء را بهحداقل مقدار ممکن برساند. جهت دستیابی به این هدف، یک مدل بهینه سازی دو هدفه ارایه می شود که برای حل دقیق آن از نرم افزارGAMS استفاده گردید. با توجه به رفتار مناسب مدل نسبت به تغییر عوامل موثر در مسیله مورد بررسی، می توان نتیجه گرفت که اینمدل به منظور بهینه سازی پایایی در صنایع تولیدی با تولیدات بالا؛ که به کارگیری سیاست تخفیفات کلی، مزیتی را برای آنها به دنبالدارد، قابل بهرهبرداری می باشد.
کلیدواژه ها:
مسيله تخصيص مازاد، سيستم سري موازي، پايايي، تخفيفات كلي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/648557/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جمشیدی، حانیه و حجازی، طه حسین،1395،ارایه یک مدل برنامه ریزی ریاضی دوهدفه برای حل مسیله تخصیص مازاد یک سیستم سری موازی با استراتژی مختلط و سیاست تخفیف،سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع،بابلسر،،،https://civilica.com/doc/648557
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، جمشیدی، حانیه؛ طه حسین حجازی)
برای بار دوم به بعد: (1395، جمشیدی؛ حجازی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- چگونه مدیریت ریسک در بانک به خلق ارزش می انجامد؟
- مدیریت جامع ریسک درکارگاههای ساختمانی با رویکرد کاهش حوادث ،کاردرارتفاع
- فرآیند استراتژیک مراقبت از دانش سازمانی در سازمانهای دانش بنیان
- داده کاوی از طریق سیستم های خبره جهت پیش بینی و تشخیص سرطان سینه و مقایسه آن با دیگر روش های داده کاوی
- نقش سرمایه های طبیعی و فرهنگی نواحی روستایی در توسعه گردشگری پایدار: مطالعه موردی دهستان قوری قلعه شهرستان روانسر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- اعتراض ثالث نسبت به حکم ورشکستگی
- ایفای تعهد از طریق واریز وجه به حساب محجورین
- تاثیر کانال های توزیع بر فروش محصولات
- انتخاب یک محل مناسب برای احداث ایستگاه جداسازی گاز طبیعی در میدان نفتی هویزه به کمک GIS و روش TOPSIS
- جانمایی سدهای زیر زمینی با استفاده از GIS و روش تصمیم گیری AHP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.