سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کامپیوتر
کد COI مقاله: ICCSE01_228
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 118
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر روش های پیش بینی مصرف آب
چکیده مقاله:
در سال های اخیر بررسی های گسترده ای بر روی مساله استفاده بهینه از منابعآب، انجام شده است. یکی از موضوعات مورد بررسی در این زمینه تهیه مدل پیشبینی مصرف آب جهت مدیریت مناسب تقاضا می باشد.آب، با توجه به اثرکلیدی در رفاه و سلامت جامعه و نقش تعیین کننده ای که درفعالیتها و رشد جوامع داشته است به عنوان یکی از مهمترین منابع طبیعی شناختهمی شود. در سال های اخیر مشکل کمیابی منابع آب به صورت افزایش رقابت برایدستیابی به منابع آب، که منجر به افزایش هزینه استفاده از آب میشود، وجودداشته است. پیش بینی تقاضای آب شهری، کمک موثری به مدیران و بهره بردارانسیستم های آب شهری می کند؛ به طور کلی پیش بینی مصرف آب در سه دسته اصلی صورتمی گیرد. پیش بینی بلندمدت که معمولا بازه ای از یک تا چند سال را در بر می-گیرد، پیش بینی میان مدت، مربوط به نوسانات مصرف آب در طول سال می باشد وپیش بینی کوتاه مدت که معمولا بازه زمانی بین یک ساعت تا چند روز را پوشش می-دهد. مدل های مختلفی برای پیش بینی مصرف آب ارایه شده است (نرم افزارهایهیدرولیکی DMA ، تکنیک تست گاما، سری زمانی، شبکه عصبی مصنوعی ANN ، روشمنطق فازی، شبکه بیزین و تبدل موجک). در کل هر مدل با توجه به متغیرهایورودی و معیارهای ارزیابی (کوتاه مدت، میان مدت، بلند مدت) نسبت به دیگر مدلبرتری و مزیت بخصوصی دارد و مورد استفاده قرار می گیرند. در این مقاله مدلهای مختلف پیش بینی مصرف آب بین سال های 2005 تا 2017 مورد بررسی قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
پيش بيني، مصرف آب، شبكه عصبي، تبديل موجك، تست گاما، سري زماني، شبكه عصبي، SCADA ، شبكه بيزين، منطق فازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/648380/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رییسی وانانی، مریم و نورافزا، نسیم،1395،مروری بر روش های پیش بینی مصرف آب،کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کامپیوتر،نجف آباد،،،https://civilica.com/doc/648380
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، رییسی وانانی، مریم؛ نسیم نورافزا)
برای بار دوم به بعد: (1395، رییسی وانانی؛ نورافزا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پیش بینی مصرف گاز مشترکین با استفاده از داده کاوی در شرکت گاز بوشهر
- تحلیلی بر ارتباط فقر و آسیبپذیری در برابر مخاطرات طبیعی
- کاربرد هوش تجاری در تجارت الکترونیک
- پیش بینی میزان مصرف آب و عوامل موثر بر آن مطالعه موردی استان یزد
- امکان سنجی روش های تصفیه ی درجا فاضلاب و تعیین روش بهینه در مناطق شمال کشور
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
- پیاده سازی داشبورد مانیتورینگ و کنترل از راه دور با استفاده از نرم افزار Node-RED
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.