سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: GPACONF05_136
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 112
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیلی بر وضعیت حکمرانی خوب شهری در شهر مریوان
چکیده مقاله:
محیط های شهری امروزه نیازمند سیستم مدیریتی پیچیده، پاسخگو و مناسب می باشند ؛ به طوری که هدف آن همکاری و مشارکت جامعه ی مدنی، دولت و شهروندان در اداره ی امور شهری باشد. این مقاله با هدف سنجش شاخصهای حکمرانی خوب شهری (پاسخگویی، عدالت محوری، مشارکت، توافق جمعی، مسیولیت پذیری و قانونمندی) است نوع تحقیق کاربردی و روش مطالعه توصیفی- تحلیلی می باشد. روش جمعآوری اطلاعات، پیمایشی از طریق پرسشنامه بود و تجریه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS صورت گرفت. حجم نمونه تحقیق با استفاده از جدول مورگان 384نفر محاسبه گردید. یافته های تحقیق نشان می دهد که وضعیت شاخصهایحکمرانی خوب در شهر مریوان برای شاخصهای مشارکت و مسیولیت پذیری در حد متوسط و برای شاخصهای عدالت محوری و توافق جمعی مناسب نیست. این نتایج نشان می دهد که وضعیت شاخصهای پاسخگویی و قانونمندی مناسب است.
کلیدواژه ها:
حكمراني خوب شهري، مريوان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647965/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فلاح حیدری، فاطمه و قلی پور، یاسر و سلیمی، سروه،1395،تحلیلی بر وضعیت حکمرانی خوب شهری در شهر مریوان،پنجمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/647965
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، فلاح حیدری، فاطمه؛ یاسر قلی پور و سروه سلیمی)
برای بار دوم به بعد: (1395، فلاح حیدری؛ قلی پور و سلیمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.