سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CTCONF03_260
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 569
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله علل لکنت زبان و شیوه های درمان
چکیده مقاله:
سابقه و هدف: گفتار فرآیند ساده ای نیست. گفتار نیازمند حرکات هماهنگ، سریع و ظریف اندام های گویایی نظیرزبان، لب ها، فک حنجره و تارهای صوتی و دندان دارد. علاوه بر این، زمان بندی دقیق عضلات برای تنفس و تولیدصوت جهت گفتار ضروری است. عوامل زیادی می توانند این فرآیند را مختل نمایند. لکنت زبان که به عنوان تکراریا کشیدن غیر ارادی صداها یا هجاها شناخته می شود، یکی از آنهاست. روش بررسی: این مطالعه از نوع مروری بوده که بر اساس پیش زمینه و دانش قبلی مولفین و بررسی مقالات موجود و در نهایت بحث و جمع بندی آنها تهیه گردید.یافته ها: لکنت زبان را می توان به سه نوع تقسیم نمود: لکنت زبان با منشاء رشد )اولیه(، لکنت زبان با منشاء عصبی )ثانویه(، لکنت زبان با منشاء روانی. علت یا علت های دقیق لکنت زبان هنوز ناشناخته است. پیشامدها و حوادث خاص در زندگی افراد مستعد لکنت، می تواند باعث بروز این اختلال شود. هنگامی که لکنت شروع شد، عواملدیگر می تواند منجر به ادامه یافتن و یا حتی تقویت آن شود. نتیجه گیری: در حال حاضر درمان قطعی برای لکنت زبان وجود ندارد. چرا که ماهیت دقیق بروز این اختلال هنوز ناشناخته است. اما مداخله سریع و پیگیر می تواند لکنت را بطور کامل کنترل نماید و در نتیجه حاصل یک گفتار طبیعی و روان باشد.
کلیدواژه ها:
لكنت زبان و شيوه هاي درمان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647778/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلطانی، مریم،1396،علل لکنت زبان و شیوه های درمان،سومین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران،،،https://civilica.com/doc/647778
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، سلطانی، مریم؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، سلطانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی لکنت زبان در کودکان
- بررسی تاثیر بازاریابی ویروسی بر افزایش مشتریان خدمات بانکداری الکترونیکی
- لکنت زبان علل به وجود آورنده ی مهم ترین روش های درمان
- بررسی اختلالات گفتاری در دانش آموزان ابتدایی
- تاثیر بازی درمانی بر اضطراب و ناامیدی کودکان دارای لکنت زبان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.