سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
کد COI مقاله: FSS04_272
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 211
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه خواص فیزیکو شیمیایی چهار نوع چای سیاه ارتدکس سیلان، ارتدکس کلکته، ارتدکس ایرانی و چای CTC ( کله مورچه)
چکیده مقاله:
این تحقیق به منظور تعیین ویژگی های فیزیکو شیمییایی 4 نوع چای سیاه موجود در کشور و مقایسه آنها با یکدیگر و استاندارد ملی موجود انجام گردید.از سه کارخانه بسته بندی چای، نمونه ها ی چای شامل چای سیلان، کلکته، ایرانی و CTC ( کله مورچه) بصورت تصادفی اخذ گردید. سپس نمونه ها از طریق آزمون های قید شده در استانداردملی مربوطه شامل رطوبت، خاکستر کل، خاکستر محلول در آب، قلیاییت خاکستر،عصاره آبی، فیبر خام و کافیین مورد ارزیابی قرار گرفت. آنالیز داده ها نشان دادکه در میزان عصاره آبی که بیانگر میزان مواد موثره ، رنگ ، عطر و طعم چای و میزان فیبر خام که بیانگر سن برگ، وجود ساقه وترکیبات غیر قابل هضم مثل سلولز وهمی سلولز میباشد در چای ایرانی در محدوده استاندارد نمی باشد. همچنین نتایج حاصله نشان داد که میزان ویژگی های فیزیکو شیمیایی مورد بررسی در 4 نوع چای با یکدیگر متفاوت می باشند. چای CTC در بین 4 نوع چای از خواص فیزیکوشیمیایی مطلوب تر و چای ایرانی از خواص فیزیکوشیمیایی ضعیف و نا مطلوب تری بر خوردار است.
کلیدواژه ها:
چاي سياه، چاي ارتدكس، چاي كله مورچه ، ويژگي هاي فيزيكوشيميايي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647418/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی، امید،1394،مقایسه خواص فیزیکو شیمیایی چهار نوع چای سیاه ارتدکس سیلان، ارتدکس کلکته، ارتدکس ایرانی و چای CTC ( کله مورچه)،چهارمین همایش ملی امنیت غذایی،سواد کوه،،،https://civilica.com/doc/647418
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، قاسمی، امید؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، قاسمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی افزایش درون شیشه ای لیندا (Nolina recurvata Hemsl.) و استفاده از بتاسیکلودکسترین به عنوان تسهیل کننده ریشه زایی
- شناسایی دوژن چالکون سنتاز گیاه خارمریم(Silybum marianum(L.) Gaerth
- Silybum marianum(L.) ی ژن چالکون سنتاز گیاه خارمریم cDNA شناسایی توالی کاملGaerth)
- مروری بر خصوصیات کیفی چای سیاه; عوامل فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی
- اثربخشی تکنیک های شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی بر کاهش اضطراب امتحان و افزایش کیفیت زندگی نوجوانان در شهرستان ساری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.