سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
کد COI مقاله: FSS04_256
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 142
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر سیستم های خودمختار هوشمند در افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها در صنایع پرورش و تکثیر آبزیان
چکیده مقاله:
با پیشرفت صنایع غذایی در دهه های اخیر همواره پرورش ماهی در راستای یک صنعت در صنایع غذایی محسوب می شود که در حال پیشرفت است. ولی در کنار تولیدات آبزیان چالش های فراوان وجود دارد که هم هزینه ها را افزایش داده و هم کارایی را پایین و ریسک را بالا می برد. بیماری ها ، عدم شناسایی و پی بردن به میزان مواد مفید و مضر در آب توسط کارشناسان از عمده چالش ها می تواند باشد. در این پژوهش با استفاده از سیستم های هوشمند می توان عوامل شیمیایی و فیزیکی را شناسایی کرد و همچنین می توان با بکار گیری از منطق کامپیوتری برنامه ای ساخت تا بتواند سیستم پرورش را حتی در مواقع عدم وجود پرسنل نیز انجام دهد . این سیستم هوشمند بدون نیاز به پرسنل هم می تواند در هزینه ها به صرفه باشند و هم با کنترل هوشمند توانایی و کارایی را بالا برده و باعث رونق این صنعت در میان صنایع غذایی دیگر باشد.
کلیدواژه ها:
پرورش و تكثير آبزيان، سنسورهاي هوشمند، كنترل هوشمند، افزايش بهره وري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647402/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی زاده، رضا و علی زاده، مرتضی و جوادیان، هاتف،1394،تاثیر سیستم های خودمختار هوشمند در افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها در صنایع پرورش و تکثیر آبزیان،چهارمین همایش ملی امنیت غذایی،سواد کوه،،،https://civilica.com/doc/647402
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، علی زاده، رضا؛ مرتضی علی زاده و هاتف جوادیان)
برای بار دوم به بعد: (1394، علی زاده؛ علی زاده و جوادیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.