سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: URBANPLANING08_035
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 275
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی میزان رضایتمندی شهروندان از مبلمان شهری با تاکید بر ساماندهی فضاها و عناصر شهری (مورد: خیابان اما خمینی شهر نیشابور)
چکیده مقاله:
ساماندهی محیط ها و عناصر شهری و همچنین کاربری های عمومی یک شهر، از جمله اجزاء و مبلمان شهری، یکی از رهیافت های سازنده به شمار می آید که با هدف بهبود کیفیت محیط شهری و برآوردن نیازهای مختلف شهروندان صورت می گیرد. هدف از این پژوهش، بررسی وضعیت مبلمان خیابان امام خمینی شهر نیشابور از نظر استانداردهای طراحی و ارزیابی رضایتمندی شهروندان از فضاها و عناصر شهری است. روش تحقیق در این مطالعه به صورت توصیفی تحلیلی است و از مطالعات کتابخانه ای اسنادی، مصاحبه، مشاهده و پرسشنامه جهت گردآوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزار SPSS استفاده گردیده است. جامعه آماری پژوهش 380 نفر جهت پرسشگری و مصاحبه انتخاب شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد که جانمایی مبلمان های شهری محور خیابان امام از استانداردهای لازم پیروی نکرده و عناصر شهری به صورت کاملا اتفاقی و نامناسب در پیاده روها پراکنده ها و هیچ نظارتی در طراحی و ساخت این عناصر صورت نگرفته است. همچنین میزان رضایتمندی شهروندان از مبلمان شهری در این خیابان متوسط ارزیابی شده است.
کلیدواژه ها:
ساماندهي، مبلمان شهري، رضايتمندي، عناصر شهري، شهر نيشابور
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/646689/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاتمی، حسین و میرجعفری، راضیه السادات و رستگار، محسن،1396،ارزیابی میزان رضایتمندی شهروندان از مبلمان شهری با تاکید بر ساماندهی فضاها و عناصر شهری (مورد: خیابان اما خمینی شهر نیشابور)،اولین کنفرانس بین المللی و هشتمین کنفرانس ملی برنامه ریزی و مدیریت شهری،مشهد،،،https://civilica.com/doc/646689
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، حاتمی، حسین؛ راضیه السادات میرجعفری و محسن رستگار)
برای بار دوم به بعد: (1396، حاتمی؛ میرجعفری و رستگار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مبلمان شهری درهویت و سیمای شهری (نمونه موردی: پیاده راه استخرلاهیجان)
- ساماندهی محور های پیاده با تاکید بر اصول انسان محور مطالعه موردی طراحی پل عابر پیاده فلکه دوم صادقیه
- اثرات مبلمان شهری بر میزان سرزندگی شهروندان شهری مطالعه موردی: شهر ساری
- طراحی و ساماندهی مبلمان شهری با تاکید بر ارتقای کیفیت فضای شهری مطالعه موردی: خیابان تختی شهر رشت
- تحلیل شاخص های کیفی مسکن در بافت فرسوده شهری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.