سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: MANAGECONF02_0731
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 220
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه مدل ریاضی سناریو محور برای مسیله مسیریابی- موجودی سه سطحی با در نظر گرفتن هزینه ثابت راه اندازی بصورت احتمالی
چکیده مقاله:
این مقاله به بررسی مساله مسیریابی- موجودی در یک زنجیره تامین سه سطحی پرداخته است. این سه سطح عبارتند از: تولید کننده، عمده فروش و خرده فروش. مساله مسیریابی - موجودی با هدف کمینه سازی مجموع هزینه های سیستم شامل هزینه های تولید، راه اندازی، توزیع، کمبود و نگهداری موجودی به نحوی مدلسازی شده است که هزینه ثابت راه اندازیبصورت احتمالی در نظر گرفته شده است. محصولات توسط وسایل حمل همسان با ظرفیت محدود هم به عمده فروشان و هم به خرده فروشان تحویل داده می شوند. همچنین، ظرفیت تولید و نگهداری محدود و کمبود مجاز فرض شده است. مدل ریاضی ارایه شده یک مدل احتمالی سناریو بیس می باشد. بدین معنی که احتمال وقوع هر سناریو با سناریو دیگر متفاوت می باشد. در هر سناریو نیز هزینه راه اندازی با سناریو دیگر متفاوت است. در ادامه به حل آن با نرم افزار لینگو پرداخته ایم.
کلیدواژه ها:
زنجيره تامين- مسيله مسيريابي . موجودي - برنامه ريزي توليد- مدل احتمالي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/643090/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حمزه پور، آیین و داغینه، ماهدیس و حاجی مولانا، محمد،1396،ارایه مدل ریاضی سناریو محور برای مسیله مسیریابی- موجودی سه سطحی با در نظر گرفتن هزینه ثابت راه اندازی بصورت احتمالی،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/643090
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، حمزه پور، آیین؛ ماهدیس داغینه و محمد حاجی مولانا)
برای بار دوم به بعد: (1396، حمزه پور؛ داغینه و حاجی مولانا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- حل مسئله مکان یابی هاب ها توسط الگوریتم ژنتیک
- مروری بر ادبیات مسائل مکان یابی -مسیریابی
- مکان یابی هاب سلسله مراتبی با محدودیت ظرفیت و زمان تحویل
- بررسی الگوریتم خفاش، رویکرد و کاربردهای آن
- ارایه یک مدل ریاضی ترکیبی مسیله مکان یابی-مسیریابی هاب و حل آن با الگوریتم های فراابتکاری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد شرکت مهندسی، تولید و تامین قطعات تراکتورسازی تبریزدر جامعه پذیری کارکنان در بدو استخدام
- مروری بر نقش بازاریابی محتوابه عنوان ابزار بازاریابی استخدام در جذب استعدادها
- بررسی شاخص های جذب و استخدام افراددر شرکت های معتبر جهان با رویکرد نوآورانه و خلاقانه (موردمطالعه: گوگل، مایکروسافت و آمازون )
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.