سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: MANAGECONF02_0411
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 317
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تطبیق شاخص های نظارت و کنترل در اسلام و سایر مکاتب مدیریتی و ارایه الگوهای نظارت وکنترل دراسلام
چکیده مقاله:
مدیران سازمان ها دارای وظایف و نقش هایی هستند که نیل به اهداف سازمانی، در گرو انجام و ایفای آنها می باشد. یکی از این وظایف مهم، نظارت و کنترل است که برای حفظ پویایی و چابکی سازمان و مهمتر از همه برای حفاظت از حیات سازمان، نظارت و کنترل جدی بر تمامی جوانب درونی و بیرونی، سازمان و کارکنان و... لازم و ضروری است تا قبل از بروز هرگونه مشکل و یا در زمان ایجاد آنها بتوان سریعتر به معضلات رسیدگی و به رفع موانع پرداخت. لزوم نظارت جدی بر سازمان و کارکنان، گاها به شکل معضل مدیریتی مطرح می شود. توجه به مبانی اسلام، آیات قرآن و سیره و کلام ایمه اطهار که کلامی وحیانی محسوب میگردند، می تواند مسیری مطمین برای روشن شدن راهکارها و فرآیندهای نظارت وکنترل بیرونی و درونی باشد. این تحقیق به روش کتابخانه ای و به شیوه توصیفی- تحلیلی صورت گرفته است و به دنبال پاسخگویی به سوال شاخصهای نظارت دراسلام در تطبیق با سایر مکاتب مدیریتی از چه وجوه تشابه وتفاوتی برخوردار هستند بوده و به همین منظور نظارت به دو قسمت کلی نظارت و کنترل بیرونی و درونی تقسیم بندی گردیده و سپس به تطبیق شاخص های نظارتی در اسلام و سایر مکاتب مدیریتی غربی و وجوه تمایز و تشابه آنها از منظر نظارت و کنترل بیرونی و درونی پرداخته شده است و نهایتا الگوی نظارت و کنترل بیرونی و الگوی نظارت و کنترل درونی با استفاده از شاخص ها و معیارها اسلامی ارایه گردیده است.
کلیدواژه ها:
مديريت، مديريت اسلامي، نظارت، كنترل، الگو، تطبيق، شاخص
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/642786/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صحت، سعید و فلاح، مهدی،1396،تطبیق شاخص های نظارت و کنترل در اسلام و سایر مکاتب مدیریتی و ارایه الگوهای نظارت وکنترل دراسلام،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/642786
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، صحت، سعید؛ مهدی فلاح)
برای بار دوم به بعد: (1396، صحت؛ فلاح)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی و بررسی نسل Z و نحوه ی مدیریت آن ها در محیط های کاری
- بررسی رابطه بین مدیریت استعداد با بهبود عملکرد و بهره وری سازمانی در کارکنان
- تاملی بر اهمیت و ضرورت مدیریت استراتژیک منابع انسانی در سازمان ها
- تبیین مولفه های راهبردی جذب منابع انسانی از منظر قرآن کریم
- مقایسه تطبیقی مقوله کنترل و نظارت از منظر مدیریت اسلامی و مکاتب مدیریتی غربی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.