سال انتشار: 1388
محل انتشار: نخستین همایش ملی توسعه پایدار روستایی
کد COI مقاله: FNSSRD01_002
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,394
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پتانسیلهای نانو فناوری در توسعه کشاورزی پایدار
چکیده مقاله:
نانوفناوری مهندسی ساخت ذرات در مقیاس نانو(10متر) و در طیفی معادل 1 تا 100 نانومتر است. این فناوری در حال حاضر جدیدترین فناوری در سطح دنیا بوده و با سرعت شگرفی در حال گسترش است. نانو تکنولوژی به دستکاری مواد در سطوح اتمی و مولکولی توجه دارد و یک فناوری میان رشته ای بوده که از پتانسیل زیادی برای توسعه علوم مختلف از جمله کشاورزی و صنایع غذایی را برخوردار است. فناوری های مختلف این یافته جدید، از جمله نانو ذرات، نانو مواد، نانو سنسورها و نانوسیالات می توانند در دامپروری و دامپزشکی، ماشین آلات کشاورزی ، اصلاح نباتات، گیاهپزشکی و صنایع غذایی تغییرات شگرفی چون افزایش اثر کودها و سموم شیمیایی ، تحویل غذا و دارو در دامپروری و شیلات ، پایش کیفیت خاک و سلامتی گیاهان و تولید بسته بندی های هوشمند را به منظور دستیابی به اهداف توسعه پایدار در بخش کشاورزی به وجود آورند. با این وجود از آنجا که این علم بسیار نوظهور بوده و هنوز آگاهی اندکی نسبت به آن وجود دارد، انجام تحقیقات گسترده پیرامون اثرات این فناوریها بر محیط و جایگاه واقعی آن برای رسیدن به کشاورزی پایدار و به تبع پایدار، امری ضروری است. براین اساس ، هدف مقاله حاضر بر پایه معرفی پتانسیلهای نانو تکنولوژی در توسعه پایدار کشاورزی استوار گردید.
کلیدواژه ها:
نانو تكنولوژي، توسعه پايدار، كشاورزي پايدار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/63708/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرید سادات، پگاه و شعبانعلی فمی، حسین،1388،پتانسیلهای نانو فناوری در توسعه کشاورزی پایدار،نخستین همایش ملی توسعه پایدار روستایی،کرمانشاه،،،https://civilica.com/doc/63708
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، مرید سادات، پگاه؛ حسین شعبانعلی فمی)
برای بار دوم به بعد: (1388، مرید سادات؛ شعبانعلی فمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- دستاوردهای فناوری نانو در ترویج و توسعه کشاورزی(1390)
- بررسی برخی از راهکارهای فناورانه در مسیر توسعه کشاورزی(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر غلظت برخی عناصر موجود در غده سیب زمینی
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر عناصر ریز مغذی خاک تحت کشت سیب زمینی
- تأثیر بافت خاک و تنش خشکی بر عملکرد برنج رقم آنام
- بهینه سازی بهره برداری از مخزن: توسعه روش اتوماتای سلولی
- بررسی اثرات شیوع کروناویروس برمنابع آب وفاضلاب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.