سال انتشار: 1388
محل انتشار: هشتمین کنفرانس تونل ایران
کد COI مقاله: ITC08_015
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 969
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حفاری با OPEN T.B.M. در لنز رسی و طراحی پوشش بتنی مطالعه موردی تونل انتقال آب گاوشان - ناحیه توانکش
چکیده مقاله:
تونل انتقال آب گاوشان با طولی بالغ بر 139/20 کیلومتر در جنوب استان کردستان واقع شده و عملیات ساختمانی آن اخیرا به اتمام رسیده است. از لحاظ تقسیمات زمینشناسی ساختمانی، نیمه شمالی مسیر تونل در زون سنندج - سیرجان و نیمه جنوبی آن در حد فاصل یک زون افیولیتی و زون رورانده زاگرس قرار دارد.
لیتولوژی مسیر تونل از سنگهای رسوبی شامل ماسه سنگ، شیل، آهک و کنگلومرا تا سنگهای آذرین و دگرگونی شامل دیاباز، دیوریت گابرو، پریدوتیت و آمفیبولیت متغیر بوده بطوریکه گسل مروارید مسیر تونل را به دو نیمه شمالی (با رخساره فلیش) و نیمه جنوبی (زون افیولیت ملانژ) تقسیم نموده است.
حفاری ناحیه مورد مطالعه (کیلومتراژ 555+11 تا 585+11) با روشهای انفجاری و مکانیزه (بوسیله دستگاه OPEN TBM) به انجام رسیده است. حفاری این ناحیه از تونل، به دلیل تغییرات لیتولوژیکی و بهم ریختگی شدید ساختار تکتونیکی، توأم با پتانسیل تورم و لهیدگی در توده سنگ سرپانتینیت از شرایط سخت و پیچیدهای برخوردار بوده است.
به موازات حفاری و به منظور ارزیابی رفتار توده سنگ و بهینه نمودن سیستم پایدارسازی، نسبت به نصب ایستگاههای ابزار دقیق (همگرایی سنجها) اقدام شد، سپس بر اساس نتایج بدست آمده و نرخ جابجاییهای دیواره تونل، نسبت به اصلاح مقاطع و بهینهسازی سیستم نگهدارنده و در نهایت بازنگری در طرح پوشش داخلی ثانویه تونل اقدام شد.
در این مقاله با بحث در مورد روش حفاری و با در نظر گرفتن شواهد حین ساخت و نتایج رفتارنگاری تونل، عوامل تاثیرگذار در بازنگری سیستم نگهدارنده و بهینهسازی پوشش داخلی تونل مورد بحث قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
رس، طراحي، پوشش تونل، گاوشان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/63262/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مختارپوریانی، سید بشیر و کشوریان، کورش،1388،حفاری با OPEN T.B.M. در لنز رسی و طراحی پوشش بتنی مطالعه موردی تونل انتقال آب گاوشان - ناحیه توانکش،هشتمین کنفرانس تونل ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/63262
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، مختارپوریانی، سید بشیر؛ کورش کشوریان)
برای بار دوم به بعد: (1388، مختارپوریانی؛ کشوریان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر طبقه بندی کننده ماشین بردار پشتیبان و کاربردهای آن
- مدیریت دمونتاژ و خروج دستگاه OPEN T.B.M. گاوشان از نگاه مهندسی ارزش
- بررسی نسبت تنش های افقی به قایم برمیزان همگرایی خزشی درتونل گاوشان
- دستاوردهای مهندسی ارزش در اجرای طرح تونل انتقال آب گاوشان
- برآورد مقاومت فروروی خاک با استفاده از روش های نروفازی، ماشین بردار پشتیبان و برنامه ریزی بیان ژن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی مناطق دگرسانی هیدروترمالی با استفاده از سنجنده ASTER و کنترل زمینی در معدن خاك صنعتی مارسار، شمال شرق اصفهان
- مدلی جهت تعیین بازیابی سنگ آهن با توجه به عیار (مطالعه موردی منطقه گل گهر)
- بررسی کیفیت هوای شهر اهواز بر اساس شاخص های رکود هوا (ASI)
- مقایسه سه روش بهینه سازی ابتکاری در مدل سازی کیفیت رخساره های گازی
- Studying the time lag response of stable isotopes in Middle East precipitation to variations of climatic teleconnection indices
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.