تحلیل اثرات افت ولتاژ شبکه فوق توزیع روی تلفات توان شبکه های توزیع با مدلسازی بار وابسته به ولتاژ در یک فیدر واقعی با نرم افزارDIgSILENT

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,302

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ETEC06_283

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396

چکیده مقاله:

با توجه به نقش مهم انرژی الکتریکی در رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی و صرف هزینه های سنگین برای سرمایه گذاری عوامل تولید، انتقال و توزیع وجود راهکارهای عملی کاهش تلفات جهت افزایش بهره وری امکانات موجودضروری می باشد. در یک شبکه توزیع بارهای متنوعی نظیر بارهای صنعتی، خانگی یا تجاری وجود دارد که تغییرات بار به دلیل تنوع فصول، ساعات کار و پیک مصرف و سایر عوامل دیگر و ثابت بودن ساختار شبکه، موجب افزایش تلفات درسیستم می شود. شبکه های توزیع انرژی خود را از شبکه های فوق توزیع دریافت می کنند. این شبکه ها بایستی در محدوده مجاز ولتاژ استاندارد به شبکه توزیع تحویل نمایند. در برخی موارد مشاهده می شود که ولتاژ تحویلی شبکه های فوق توزیع به دلایل مختلف نظیر طولانی بودن بیش از حد خطوط، پر بار بودن فیدر، عدم احداث پست فوق توزیعجدید ناشی از موانع اقتصادی، عدم تنظیم اتوماتیک تپ خروجی ترانسفورماتور و غیره در ساعاتی از شبانه روز و بویژه در روزهای پربار سال و مناطق گرمسیر از بازه استاندارد خارج می شود. در این مقاله نقاط بار با مدلهای توان ثابت، امپدانس ثابت، جریان ثابت و مدل ترکیبیZIP به عنوان مدلهای بار وابسته به ولتاژ روی یک فیدر فشار متوسط واقعی با 2414 پایه مدلسازی شده و اثر افت ولتاژ شبکه فوق توزیع روی تغییرات تلفات توان شبکه توزیع که از دیتابیس نرم افزارGIS به محیط نرم افزارDIgSILENT انتقال داده شده است، بررسی خواهد شد.

کلیدواژه ها:

افت ولتاژ شبکه فوق توزیع- تلفات توان- مدل بار وابسته به ولتاژ- نرم افزارDIgSILENT

نویسندگان

بلال محمدی کله سر

شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل

الهام شهیاد

شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، منطقه برق نیاوران

ریوف حسن پور

شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :