سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: KHAIRMANDEGAR01_083
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 543
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه الگوی مسجدمحور به منظور یکپارچه سازی و هماهنگی خیریه ها
چکیده مقاله:
خیریه های ایران امروزه با مسایل گسترده و متنوعی روبه رو هستند. مسیله پراکندگی خیریه ها و عدم ارتباط آنان با یکدیگر به یکی از اصلی ترین مشکلات پیش روی خیریه تبدیل شد است. عدم اطلاع آن ها از خدمات سایر خیریه ها و موازی کاری در عرصه موسسات خیریه باعث عدم شناخت محرومان از خیریه ها و خیریه از محرومان و به عبارتی خلا حلقه اتصالی میان نیازمندان واقعی و خیریه ها می شوند. این امر موجب پررنگ شدن کارهای تکراری و کم اهمیت در بعضی موسسات و نپرداختن به اولویت ها شده است. برخی از نیازمندان آبرومند نیز به علل مختلف ازجمله حرمت انسانی خود و در دسترس نبودن موسسات به خیریه ها مراجعه نمی کنند. بیشتر خیریه ها نیز در خدمت رسانی به محرومان و حمایت از آسیب های اجماعی رویکردی منفعل دارند و صرفا مراجعات پاسخ می دهند. باوجود تراکنش مالی بالای برخی از موسسات خیریه و کل امر خیر در کشور همچنان افرادی هستند که خیریه ها آن ها را نیافته اند و تحت پوشش قرار نگرفته اند. توزیع نامتوازن جغرافیایی و نوعی نیازهای محرومان نیز موجب شده، گاه به یک خیریه مراجعات بسیاری انجام شود که فراتر از ظرفیت های بالفعل و بالقوه آن ها باشد. در این میان افراد سودجویی هم پیدا می شوند که با مراجعه به خیریه های متعدد و دریافت های مختلف درآمد نسبتا بالایی را از این طریق کسب می کنند. مقدمه این گونه سودجویی هایی ازآنجا آغاز می شود که فرد نیازمند با مراجعه به خیریه ای قسمتی از نیاز خود را دریافت می کند که کفاف وی را نداده و به خیریه بعدی مراجعه کرده و داستان تکرار می شود. در یک روند کاملا منطقی آموزشی کامل برای سودجویی از موسسات خیریه با روش های متفاوت صورت می گیرد.مساجد به عنوان نهادهای دینی اجتماعی وابسته به مرم می توانند حلقه واسط با گستره کشوری برای ارتباط نیازمندان با خیریه ها باشند. این سازوکار با تخصیص هر نیاز به خیریه متناسب، مرجع مورد اعتماد برای تایید نیازمندان هر محل خواهد بود. مساجد نیز با شناخت خیریه ها و محرومان واقعی، ضمن جلب اعتماد خیریه ها، هزینه های کسب اطلاعات را برای این گونه موسسات بسیار پایین آورده و بهره وری پول های خیرین را بالاترمی ببرند. مشکل توزیع نامتوازن که یکی از مسایل لاینحل در خیریه ها بود نیز قابل حل می شود. سودجویان نیز دیگر نمی توانند با مراجعه به خیریه های متعدد آن ها را فریب داده و راهکار اخاذی را دنبال کنند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا KHAIRMANDEGAR01_083 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/624242/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یاوری، وحید و رحیمیان، علیرضا،1395،ارایه الگوی مسجدمحور به منظور یکپارچه سازی و هماهنگی خیریه ها،اولین همایش ملی خیر ماندگار (مطالعه و ارزیابی امور خیر در ایران)،تهران،https://civilica.com/doc/624242
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، یاوری، وحید؛ علیرضا رحیمیان)
برای بار دوم به بعد: (1395، یاوری؛ رحیمیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- قرآن کریم، ترجمه مکارم شیرازی ...
- طغیانی، مهدی؛ اقتصاد وقف و خیریه، انتشارات دانشگاه امام صادق ...
- مفتخری، حسین _ همکاران؛ کا رکردهای مسجد در عصر خیریه ...
- مقریزی، تقی الدین احمد؛ الخطط، ج 4، قاهره، 1372 ...
- ا. سمیعی، محمد؛ عموزاده مهدریجی، حنیف؛ سرمایه اجتماعی مساجد و ...
- «. همایون، محمدهادی، عبداللهی نیسانی، علی؛ تجزیهوتحلیل سیستمی فرآیند پرورش ...
- عابدی جعفری، حسن و همکاران؛ طراحی مدل مطلوب کارکرد و ...
- _ فقهی زاده، عبدالهادی و همکاران؛ نقش مسجد و امام ...
- _ هفتمین نشست هماندیشی کارآفرینان اجتماعی، بنیاد توسعه کارآفرینی زنان ...
- @ Khaire Mandegar 1st National Conference: Study & Evaluation of ...
- @ Khaire Mandegar 1st National Conference: Study & Evaluation of ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آسیب شناسی خیریه ها در بستر نظریه تکافل اجتماعی
- کسب وکار اجتماعی شیوه ی نوین کارآفرینی، مفاهیم و تفاوت های آن با کارآفرینی اجتماعی
- برند سازی نهادهای امر خیر: (مطالعه موردی محک و امام علی (ع))
- بررسی چگونگی کارآمدسازی پایش و نظارت بر خیریه ها مبتنی بر رویکرد شفافیت
- بررسی فساد اداری در موسسات خیریه و راهکارهای مقابله با آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- وظایف اخلاقی فرزندان نسبت به والدین با تاکید بر دعای ۲۴ صحیفه سجادیه
- بررسی میزان شادمانی در میان جوانان (مورد مطالعه: استان گلستان)
- نقش عامل های انگیزشی درونی و بیرونی اثرگذار بر یادگیری الکترونیکی معلمان با توجه به جنسیت
- بررسی تاثیرآموزش هدفمند درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی
- بررسی تاثیر بازیهای رایانه ای بر خشونت کودکان مقطع ابتدایی از دیدگاه معلمین انها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.