بررسی مولفه های طراحی پژوهش محور (در راستای مطالعات طرح 2 کارشناسی ارشد، نمونه موردی: طراحی دانشکده مهندسی معماری پژوهش محور)
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,033
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICSAU04_1156
تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1396
چکیده مقاله:
پژوهش، عاملی برای ارتقای دانش و اطلاعات فرد و جامعه و نیز یکی از ابزارها و زمینه های مهم شناسایی مناسب ترینراه حل ها برای وصول به اهداف جامعه است. در سال های اخیر در کشور ایران تمایل به پژوهش و تقویت بنیان های نظریدر رشته های وابسته به معماری نسبت به سال های پیشین رشد قابل توجهی داشته است. با توجه به اینکه تحقیق وپژوهش از مباحث عمده و غالبا موردنیاز برای هر مرتب های از آموزش و از جمله آموزش مهندسی معماری می باشد، هدفمطالعه ی حاضر، بهره گیری از پژوهش در طراحی معماری و در نهایت رسیدن از یک سری تعاریف تیوری به راهکارهایبصری قابل استفاده در طراحی می باشد. به این منظور در ابتدا خلاصه ای از فرایند طراحی آتلیه طرح 2 کارشناسی ارشددانشجویان ارایه می شود و پس از آن نمونه ای براساس فرایند بیان شده نیز بررسی می شود. بدین ترتیب براساسمطالعات کتابخانه ای تعاریفی از واژگان کلیدی عنوان پروژه گردآوری و ارایه می شود. پس از آن به روش توصیفی –تحلیلی به بررسی تعاریف پرداخته و درنهایت یک تعریف منتخب و جامع برای هر یک از واژگان انتخاب می شود. سپستعدادی کلید واژه ی جدید باتوجه به تعریف جامع نهایی، انتخاب و برای کلید واژهه ای انتخاب شده نیز تعریفی ارایه می-شود. در انتها نیز راهکارهایی براساس کلیدواژه های جدید بیان می شود که بایستی تبدیل به دانش بصری گردد تا درنهایت طرح معماری شکل بگیرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
شهاب عباس زاده
استادیار و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه حکیم سبزواری
اباصلت عسکری
مربی و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه حکیم سبزواری
زهره سادات سیدمرادی
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری. دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی دانشگاه حکیم سبزواری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :