بررسی روش های مختلف ادغام تصاویر در تهیه نقشه پوشش اراضی با استفاده از تصاویر ماهواره ای مطالعه موردی منطقه چهار طاق استان چهارمحال و بختیاری
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 657
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NRSTZAGROS01_074
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
چکیده مقاله:
بهبود و دقت صحت نقشه پوشش اراضی با استفاده از خوارزمی ها و فنون مختلف از مهمترین چالش های متخصصین سنجش از دور میباشد. روش های مختلف ادغام تصاویر ماهوارهای به عنوان یکی از فن های بهبود صحت نقشه های پوشش اراضی مطرح و مورد استفاده قرار گرفته است. روش های زیادی برای ادغام تصاویر مطرح شده است. برای انتخاب بهترین روش ادغام، به معیاری مناسب برای مقایسه نیاز است که بتواند میزان دقت هر روش را در مقایسه با روش دیگر مشخص سازد. در این تحقیق به منظور مقایسه روشهای ادغام ,PCA, Brovey Schmidt-Gram و IHS از تصاویر ماهواره لندست 8 به شماره گذر و ردیف B38 164 مربوط به تاریخ 31 شهریور ماه 1394 استفاده شد. طبقه بندی نظارت شده با استفاده از خوارزمی حداکثر احتمال روی تصاویر ادغام شده اعمال و سپس صحت نقشه های حاصل با استفاده از نقشه واقعیت زمینی بررسی شد. نتایج حاصل از ارزیابی صحت نشان داد که روش های Schmidt-Gram و IHS به ترتیب بیشترین صحت و روش های Brovey و PCA کمترین صحت را در طبقه بندی پوشش اراضی نشان دادند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
یاسمن لهرابی
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم جنگل دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد
حمیدرضا ریاحی بختیاری
استادیار گروه علوم جنگل دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد
علی سلطانی
دانشیار گروه علوم جنگل دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :