بررسی رابطه مدیریت استراتژیک استعداد و تعهد سازمانی با تعدیلگری وفاداری کارکنان (مورد مطالعه: کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد)
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 490
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CONFODI01_022
تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396
چکیده مقاله:
امروزه، با توجه به تغییرات شگفت انگیز محیطی که شاهد رقابت بیش از پیش سازمان ها در عرصه فناوری و قدرت هستیم، اهمیت توجه به منابع انسانی بعنوان ثروت واقعی سازمان ها، بیشتر نمایان می شود. ارزیابی و سنجش میزان وفاداری کارکنان، تحلیلی استراتژیک و بنیادین در اتخاذ تصمیمات و سیاست های مرتبط با حوزه منابع انسانی و کارکنان سازمان است. ضرورت تربیت نیروی انسانی متخصص، خلاق و با انگیزه، تا آنجایی است که به یکی از چالشهای اساسی مدیریت منابع انسانی تبدیل شده است؛ تا اطمینان حاصل شود که افرادی مناسب، در زمان مناسب و برای شغلی مناسب، در خدمت سازمان قرار گرفته اند. مدیریت استراتژیک استعداد، رویکرد نوینی است که می تواند تحولی در مدیریت سرمایه انسانی ایجاد نموده و نقاط ضعف و اشکالات وارد بر رویکردهای سنتی را مرتفع نماید. از این روی، می تواند به عنوان ابزاری مناسب در کنار مدیریت منابع انسانی سنتی در راستای ارتقاء سطح تعهد سازمانی بکار آید. این مطالعه، از نظر هدف کاربردی و از نظر روش آن، یک مطالعه توصیفی(پیمایشی) است که رابطه مدیریت استراتژیک استعداد و تعهد سازمانی را با نقش تعدیلگری وفاداری کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مورد بررسی قرار داده است. نتایج به کمک نرم افزار SPSS و آزمون های همبستگی مورد تحلیل قرار گرفته است که به منظور بررسی نرمال بودن متغیرها از آزمون کلموگروف- اسمیرنوف به عنوان روش ناپارامتری ساده، همبستگی اسپیرمن، پیرسون و رگرسیون خطی چندگانه استفاده شده است. نتایج حاصل از تحلیل اطلاعات، حاکی از اثبات سوالات اصلی تحقیق است که اثر کل بدست آمده از تحلیل مسیر و ضرایب استاندارد شده از معناداری روابط مذکور، حکایت می کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
بنفشه سلحشور
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشکده حسابداری و مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران
مرتضی مهجور
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشکده حسابداری و مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران
سیدمهدی وحدتی روحانی
کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشکده حسابداری و مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران.