پروژه خنک سازی هوای ورودی واحد های گازی نیروگاه جهرم

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 315

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

UTCONF01_124

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

چکیده مقاله:

تعیین میزان ارتقاء عملکرد واحدهای گازی با استفاده از سیستم های مختلف خنک کاری هوای ورودیتوربین های گازی و با توجه به شرایط محیطی اقلیم های مختلف کشور درطول ماه های گرم سال و بررسیاقتصادی و فنی طرح ها بر اساس هزینه های سرمایه گذاری مورد نیاز برای نصب و راه اندازی واحدهای خنککاری های ورودی توربین های گازی مورد بررسی قرار گرفته است.در این مقاله که بر روی واحدهای گازی نیروگاهجهرم انجام گرفته است سیستم پیشنهادی برای افزایش توان و راندمان نیروگاه، استفاده از روش خنک کاریهوای ورودی، روش مدیا می باشد که روش های تبخیری سنتی به منظور خنک کاری های ورودی به توربینگاز یکی از ساده ترین روش های موجود برای افزایش توان تولیدی توربین گاز می باشند. با توجه به اینکه درتقسیم بندی نیروگاه ها ی گازی و سیکل ترکیبی بر اساس اقلیم، این نیروگاه در اقلیم دو قرار دارد (معتدل وخشک) ولی نزدیک به مرز اقلیم هفت می باشد (گرم و خشک) از این رو در این منطقه میزان تبخیر وتعرقحاصل از سطح آب بیش از میزان بارندگی می باشد و نیاز آبی محیط از طریق بارندگی تامین نمی گردد و ذخیرههمیشگی آب های زیر زمینی نیز نیاز آب منطقه را تامین نمی کند و طبق بررسی به عمل آمده مقدار آبمصرفی سیستم مدیا جهت هر یک از واحد ها به طور میانگین مقدار 15-14 متر مکعب در ساعت می باشد و تامین حدود 90 متر مکعب در ساعت آب دمین (برای هر 6 واحد) با مشکلات زیادی مواجه است که عملا امکان پذیر نمی باشد. لذا سیستم خنک سازی به روش مدیا پیشنهاد نمی گردد.

نویسندگان

ایمان هنرمندجهرمی

گروه برق (الکترونیک)، دانشکده فنی و مهندسی، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

فرشاد پسران

گروه برق (الکترونیک)، دانشکده فنی و مهندسی، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

امین هنرمند

گروه برق (الکترونیک)، دانشکده فنی و مهندسی، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی، شیراز، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • ]1[مح‌دک‌یم‌ی، تاح‌یل گ‌زرژی غ‌ک‌ک‌اری هوای ورودی به‌کسپوس‌ورت‌وین گ ا زلبل‌ت‌ف ...
  • نمایش کامل مراجع