سال انتشار: 1387
محل انتشار:
پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
کد COI مقاله: THVC15_291
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,284
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله مشکلات مدیریت بیماری های میگو در ایران
چکیده مقاله:
صنعت پرورش میگو در ایران در حالی وارد پانزده همین سال خود میشود که پس از طی یک دوران رشد اولیه اکنون دوران رکود خود را می گذراند یکی از مهمترین مشکلات پیش پای این صنعت شبیه سایر نقاط دنیا بروز بیماری های ویروسی من جمله بیماری لکه سفید ویروسی WSSD می باشد این بیماری در سال 1381 در استان خوزستان و متعاقبا در سال 1384 در استان بوشهر گزارش و باعث از بین رفتن تمام میگوهای مزارع درگیر و تعطیلی آنها وبر جای نهادن بیش از صدها میلیارد ریال خسارت اقتصادی و بیکاری هزاران نفر گردید در بررسی علل بروز اپیدمی های بیماری لکه سفید عوامل مهمی از جمله ساختار فیزیکی نامناسب سایت های پرورشی در حهت اعمال مقررات و دستورالعمل های بهداشتی ، مدیریت ناهماهنگ و پراکنده در مجتمع های پرورشی ، ضعف بهداشت و امنیت زیستی در مزارع تکثیر و پرورش، عدم توان کافی بخش دولتی دامپزشکی و عدم حضور مناسب بخش خصوصی دامپزشکی ، مدیریت ضعیف پرورشی در اغلب مزارع ، نداشتن اطلاعات کافی دامپزشکان بالاخص فارغ التحصیلان در خصوص بهداشت و بیماری های میگو و ... نقش دارد ولی در عین حال پیشرفت های قابل ملاحظه ای نیزدر جهت مدیریت این بیماری ها رخ داده است که ناشی ازفعالیت هائی من جمله احداث و تجهیز آزمایشگاههای PCR استانی در جهت ردیابی بیماری ها ی ویروسی و غربال گری بچه میگو های تولیدی ، واردات مولدین SPF/SPR گونه لیتوپنئوس وانامی، ارتقاء سطح بهداشت و امنیت زیستی در پاره ای از مزارع تکثیر و پرورش ، پذیرش دیدگاه های بهداشتی توسط پرورش دهندگان و ... می باشد . در حال حاضر علیرغم وجود رکود و تعطیلی بسیاری از مجتمع های پرورشی این انتظار میرود صنعت با طی این مراحل و با تاکید بیشتر بر لحاظ نقطه نظرات بهداشتی بتواند خود را بازسازی کرده و به جایگاه واقعی خود برسد .
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا THVC15_291 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/59296/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاجاری، امراله،1387،مشکلات مدیریت بیماری های میگو در ایران،پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/59296
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، قاجاری، امراله؛ )
برای بار دوم به بعد: (1387، قاجاری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ساخت و بررسی اثر ترکیبی صمغ خشک Aloe Vera, Astragalus fasciculifolius, Boswellia serrata بر التیام زخمهای باز خرگوش
- مطالعه مرفولوژیک ومرفومتریک لوله گوارش وغددضمیمه کپورمعمولی cyprinus carpio
- نانوبادی ها: بررسی ساختار، مزیت ها وکاربردهای آن ها
- سرطان و چشم اندازامیدبخش درمانی آن با تکیه برخواص منحصربفرد پروتئین آپوپتین ازویروس کم خونی ماکیان chicken anemia virus CAV
- مطالعه کالبد شناسی دستگاه گوارش کپورنقره ای hypophthalmichthys molitrix
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.