سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ESPME04_387
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 400
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر عناصر کالبدی پارک محله ای بر حس تعلق به محله مسکونی (مطالعه ی موردی: پارک محله ای البرز و ویلا، شهر زاهدان)
چکیده مقاله:
طراحی و احداث پارک های محله ای، به عنوان بخشی از فضای سبز شهری، از موضوعات مهم در طراحی و برنامه ریزی شهرهای معاصر هستند. مطالعات نشان می دهند پارک های محله ای بیشتر با هدف تامین حداقل فضای سبز مورد نیاز برای شهرها صورت می پذیرد؛ اما به واسطه جدا افتادگی از محلات پیرامون خود و هم چنین عدم طراحی و به کارگیری مناسب عناصر کالبدی از نظر حس تعلق احساس آسیب پذیری را برای استفاده کنندگان به دنبال دارند. مسیله اصلی اینجاست که با وجود اثرگذاری این پارک ها بر نوع و کیفیت روابط میان شهروندان، کیفیت و چگونگی این تاثیرات در طراحی پارک ها به دقت تبیین نمی شوند. با توجه به اهمیت این موضوع تحقیقی در جهت تاثیر عناصر کالبدی پارک محله ای بر حس تعلق به محله مسکونی شهروندان صورت گرفت. که به مطالعه موردی پارک های محله ای البرز و ویلا، شهر زاهدان پرداخته شد. روش تحقیق این پژوهش توصیفی-تحلیلی و مبانی نظری و شناخت عوامل و مولفه های تاثیرگذار آن بر اساس مطالعات کتابخانه ای انجام گرفته است. و جمع آوری اطلاعات از پارک های مورد مطالعه از طریق برداشت میدانی و تکمیل 200 پرسش نامه از شهروندان حاضر در آن ها انجام شده است. سپس برای تحلیل داده ها از آزمون ناپارامتریک ضریب همبستگی پیرسون توسط نرم افزارSPSS ورژن 22 استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان می دهد که همبستگی بین این دو متغیر در جهت مثبت بوده بدین منظور که بهبود عناصر کالبدی محیط شهری توسط معیارهای ارزیابی، سطح کیفی فضا را ارتقا می دهد، با ارتقای سطح کیفی فضا، میزان استفاده از فضا بیشتر خواهد شد و میزان استفاده بیشتر از فضا، احساس تعلق در محله های مسکونی را به دنبال دارد.
کلیدواژه ها:
عناصر کالبدی، پارک محله ای، حس تعلق، محله مسکونی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/589748/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی، فاطمه و گلچین، پیمان،1396،تاثیر عناصر کالبدی پارک محله ای بر حس تعلق به محله مسکونی (مطالعه ی موردی: پارک محله ای البرز و ویلا، شهر زاهدان)،چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/589748
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، قاسمی، فاطمه؛ پیمان گلچین)
برای بار دوم به بعد: (1396، قاسمی؛ گلچین)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مفهوم حس مکان درمعماری بومی
- مبانی منظر سازی با استفاده از گونه های بومی در فضای سبز شهری مناطق خشک
- پارک محله و نقش آن در تقویت پایداری محله ای
- بررسی حس مکان از دیدگاه روانشناسی محیطی درمسکن روستایی
- کنکاشی در باب نسبت زیبایی و هندسه در معماری (با تاکید بر دیدگاه های ابن سینا)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.