سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: SDUMEW01_077
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 209
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه عملکرد شاخص های مدل ریمن با شاخص اوانز به منظور تهیه تقویم اکوتوریسم در شهرستان خرم آباد
چکیده مقاله:
آب و هوا به عنوان یکی از مهم ترین عوامل شکل دهنده گردشگری می باشد، که توجه بسیاری از گردشگران را به منظوراستفاده از آب و هوای گرم تر و یا خنک تر از محل اقامت خود به مسافرت ترغیب می کند. در این پژوهش برای تعیین زمانمناسب تقویم اکوتوریسم )طبیعت گردی( شهرستان خرم آباد از شاخص های زیست اقلیمی به کار رفته در مدل RayMan و هم چنین پارامتر های اقلیمی دمای هوا، رطوبت نسبی، میزان ابرناکی آسمان، سرعت - باد و فشار بخار در بازه زمانی ) 31563114 (، از فعالیت فراغتی پیک نیک در روش مر و شاخص اوانز استفاده شده است. با در نظر گرفتن میانگین دراز مدت داده های فوق مقادیر شاخص های PET )شاخص دمای فیزیولوژیک بدن(، PMV )شاخص پیش بینی وات( و SET )شاخص دمای موثر استاندارد( با استفاده از نرم افزار RayMan محاسبه و مقایسه شدند. بررسی هایی که در قالب تقویم مناسباکوتوریسم در مدل RayMan در مقیاس روزانه انجام شده است، نشان می دهدکه دو شاخص PMV و SET بهترین بازهزمانی برای حضور اکوتوریست از ) 44 فروردین تا 1 تیر( و ) 31 تا 31 شهریور( می باشد، در حالی که در شاخص اوانز از 35 اردیبهشت تا 4 خرداد( و ) 11 شهریور تا 44 مهر( می باشد و در مقیاس ماهانه در مدل ( Rayman بهترین زمان حضور اکوتوریست اردیبهشت و خرداد ماه ولی در شاخص اوانز خرداد و مهرماه می باشند
کلیدواژه ها:
شاخص، تقويم اكوتوريسم، اوانز، خرم آباد، Rayman
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/585654/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لشنی زند، مهران و حاجری، زینب،1395،مقایسه عملکرد شاخص های مدل ریمن با شاخص اوانز به منظور تهیه تقویم اکوتوریسم در شهرستان خرم آباد،کنفرانس بین المللی عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست در هزاره سوم،رشت،،،https://civilica.com/doc/585654
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، لشنی زند، مهران؛ زینب حاجری)
برای بار دوم به بعد: (1395، لشنی زند؛ حاجری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- تهیه تقویم اکو توریسم حوزه خلیج فارس بر اساس شاخص های زیست اقلیمی مدل MEMI (مطالعه موردی: بوشهر)(1398)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: سازمان تحقیقات کشاورزی
تعداد مقالات: 661
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.