سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس ملی فقه، حقوق و روانشناسی
کد COI مقاله: CJLP01_104
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 619
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تخلفات مهندسین ساختمان (مجازاتهای انتظامی و انضباطی)
چکیده مقاله:
برای بار نخست در قوانین شهرداری، موضوع نظارت مهندسین ناظر بر عملیات اجرایی ساختمان هایی که به مسیولیت آن ها احداث می گردد، طی تبصره 3قانون الحاق 6 تبصره به ماده 100 قانون شهرداری ها در سال 1355 تصویب گردید. طی تصره مزبور، مهندسین ناظر مکلف شدند.در هر مورد که شخص موظف به جبران خسارت دیگری است، می گویند در برابر او مسیولیت مدنی دارد یا ضامن است. واردکننده زیان در هر حال مسیول جبران خسارت وارده است. یکی از اهداف انتخاب مسیولیت مهندس علاوه بر حساسیت حقوق آحاد جامعه، کاربردی نمودن رشته حقوق در فعالیت های حرفه ای و مهندسی است. زیرا جبران خسارت و صدمات ناشی از فعالیت حرفه ای مهندسان در زندگی صنعتی امروز از اهمیت خاصی برخورد ار است. شرط عدم مسیولیت در پروژه های ساختمانی راه ندارد، زیرا تعهد مهندسین تهعد به نتیجه ا ست. مسیولیت مدنی ناشی از حرفه مهندسی در کلیه موارد ( ناظر، مثاور، طراح ) یکسان است. دلیل یکسان بودن این نوع از مسیولیت های خاص حرفه ای مهندسین ساختمان در وضعیت های مختلفی که نسبت به جایگاه خود بر عهده دارند ناشی از حکم قانون و تخصص ویژه ای است که مشمولین این حکم دارا می باشند. مهندس ناظر در صورتی که درنظارت ساختمان تحت نظارت خود اهمال و سستی داشته باشند و خلاف مقررات و ضوابط عمل نماید مرتکب تقصیر شده و نسبت به خسارات به بار آمده پاسخگو می باشد.
کلیدواژه ها:
مسيوليت مدني، نظام مهندسي و كنترل ساختمان، ه مهندس ناظر، تقصير، جبران خسارت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/583916/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیری، محسن و ال بویه، علی و موسوی، سیدباقر،1395،بررسی تخلفات مهندسین ساختمان (مجازاتهای انتظامی و انضباطی)،کنفرانس ملی فقه، حقوق و روانشناسی،شیراز،،،https://civilica.com/doc/583916
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، امیری، محسن؛ علی ال بویه و سیدباقر موسوی)
برای بار دوم به بعد: (1395، امیری؛ ال بویه و موسوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مسئولیت کیفری مهندس ناظر پروژه های پیمانکاری در حقوق ایران با نگاهی بر ماده 34 قانون نظام مهندسی
- بررسی علل بروز اختلافات حقوقی در قراردادهای ساختمانی
- شرط حل و فصل اختلاف و اصول حاکم بر آن در قراردادهای نفتی
- اصول حقوقی حاکم بر قراردادهای بین المللی نفتی و روش های حل و فصل اختلافات درآن
- بررسی اصول دادرسی منصفانه در مراجع حل اختلاف کار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.