سال انتشار: 1394
محل انتشار: نخستین کنگره بین المللی جامع حقوق
کد COI مقاله: LAWI01_299
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,612
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اصول حقوقی حاکم بر قراردادهای بین المللی نفتی و روش های حل و فصل اختلافات درآن
چکیده مقاله:
در صنعت نفت قراردادهای متنوعی برای فعالیتهای گوناگون از قبیل اکتشافات، استخراج نفت و گاز در عمیلات بالا دستی و در عملیات پایین دستی ساخت پالایشگاه ها، خطوط لوله، مخازن پتروشیمی و پایانه های نفتی منعقد می شود. این قراردادها کم و بیش به اختلاف بر می خورند و باید برای رفع اختلاف آنها اقدام کرد اما چگونه باید این اختلافات حل و فصل گردد؟ بطور خلاصه می توان روشهای حل و فصل اختلافات نفتی به سه گروه دسته بندی نمود:گروه اول، در زمان انعقاد قرارداد دلایل بروز اختلافات پیش بینی شده است، گروه دوم روشهای جایگزین می باشد که به روشها و راهکارهایی اطلاق می شود که به جای حل و فصل اختلافات از طریق رسیدگی حقوقی، از طریق مذاکره و مساعی جمیله حل و فصل می گردد. گروه سوم روشهای حقوقی است. در روشهای حقوقی اختلاف بدون نیاز به توافقات بعدی طرفین فیصله می یابد. وقتی که دعوی به داوری یا دادگاه ارجاع می شود دیوان داوری یا دادگاه صالح به مسئله رسیدگی و حکم مقتضی را صادر می کند بدون اینکه نیازی به اخذ توافق طرفین وجود داشته باشد در این مقاله سعی شده تا ضمن پرداختن اجمالی به اصول و مبانی قراردادهای نفت و گاز چهره ایی از راهکارهای حل و فصل اختلافات نفتی را در سطح بین الملل ترسیم نماید.
کلیدواژه ها:
اصول حقوقي، ترتيبات قراردادي، روشهاي جايگزين، روشهاي حقوقي، داوري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/503093/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ملاابراهیمی، عماد،1394،اصول حقوقی حاکم بر قراردادهای بین المللی نفتی و روش های حل و فصل اختلافات درآن،نخستین کنگره بین المللی جامع حقوق،،،https://civilica.com/doc/503093
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ملاابراهیمی، عماد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، ملاابراهیمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مدیریت روسازی راهها با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP)
- تحول حقوق قراردادهای بین المللی نفت و گاز و نقش شرط داوری در آن
- شرط حل و فصل اختلاف و اصول حاکم بر آن در قراردادهای نفتی
- بررسی تاثیر غلظت هیدروکسیدسدیم و دمای عمل آوری برروی مقاومت فشاری ملاتهای ژئوپلیمری برپایه خاکستربادی
- مطالعه حق ترانزیت دریایی در حقوق بین الملل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.