بررسی میزان همبستگی اعتیاد به اینترنت و سلامت عمومی در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان سال تحصیلی 95-94
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم تربیتی و مطالعات رفتاری و آسیب های اجتماعی ایران
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 531
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TSCONF02_242
تاریخ نمایه سازی: 7 اردیبهشت 1396
چکیده مقاله:
زمینه تحقیق: اینترنت یکی از منابع مهم جهت دسترسی به متون علمی و تحقیقاتی در دانشگاهها، محسوب می شود و دانشجویان، از آن جهت برآوردن اهداف حرفه ای و شخصی خود استفاده می کنند. با توجه به این که میزان بروز و شیوع اعتیاد به اینترنت در این گروه در حال افزایش است، این تحقیق با هدف بررسی تاثیر میزان اعتیاد به اینترنت در بین دانشجویان دانشگاه های آز اد اسلامی اصفهان و تاثیر آن بر سلامت عمومی انجام شد. روش تحقیق: روش پژوهش توصیفی همبستگی است. در این تحقیق 444 نفر از بین کل دانشیاویان مشیلول به تحصیل در سال 95-94 انتخاب و با شیوه نمونه گیری خوشه ای مورد آزمون قرار گرفتند این پرسشنامه که شامل مشخصات فردی و با استفاده از آزمون اعتیاد به اینترنت یااعتیاد به اینترنت یانگ IAT-20 دانشجویان به سه گروه خفیف متوسط، شدید تقسیم شدند و برای مقایسه این سه گروه از لحاظ سلامت روان از آزمون سلامت عمومی گلدبرگ GHQ-28 استفاده گردید داده ها با استفاده از نرم افزار spss22 و ازمونهای آماری و توزیع فراوانی و مقایسه میانگینها و توزیع فراوانی و ازمون تعقیبیPost Hot) و آنالیز یک طرفه تجزیه و تحلیل شدند. نتایج این پژوهش حاکی از این بود که بین سلامت عمومی دانشجویان دانشگاه ازاداسلامی اصفهان خوارسگان لنجان و مبارکه در چهاربعد نشانگان جسمانی، نشانگان اضطراب نشانگان اختلال و کارکرد اجتماعی و نشانگان افسردگی براساس سطوح مختلف اعتیاد به اینترنت خفیف متوسط، شدید تفاوت معنی داری وجود دارد با توجه به نتایج تحقیقات انجام شده نیاز است تا مسیولین فرهنگی دانشگاه ها تمهیدات لازم را در زمینه فرهنگسازی استفاده صحیح از اینترنت و آگاهی سازی در زمینه خطرات اعتیاد به اینترنت، علایم اعتیاد به اینترنت و راه های پیشگیری از آن را در برنامه های اموزشی و فرهنگی خود قرار دهند.
کلیدواژه ها:
اعتیاد به اینترنت ، سلامت عمومی ، سلامت روان ، نشانگان جسمانی ، نشانگان اضطراب ، نشانگان اختلال وکارکرد اجتماعی و نشانگانافسردگی
نویسندگان
مریم ترابی سیاه بومی
هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد مبارکه
مریم کدخدایی
هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد مبارکه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :