آلرژن های غذایی و اثر فرآیندهای غذایی روی پایداری آنها
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 598
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI24_106
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396
چکیده مقاله:
آلرژی یک بیماری بسیار گسترده بوده و بر اساس اطلاعات جمع آوری شده توسط آکادمی آلرژی شناسی و آسیبشناسی اروپا، 35 درصداز جمعیت جهان، علایمی از آلرژی را نشان می دهند اخیرا توجه خاصی به آلرژن های غذایی شده است. آلرژی یک واکنش غیر طبیعی از% منابع آلرژن های غذایی که از آن می توان به بادام زمینی، آجیل، شیر، تخم مرغ، سویا، ماهی، سخت پوستان، و گندم اشاره کرد که 90مواد آلرژی زا را شامل می شوند. تلاش برای حذف یا کاهش آلرژی زایی غذایی از طریق فرآیند های غذایی با نتایج مختلف همراه بوده است. اساس استفاده از فرآیندهای غذایی به منظور حذف و یا کاهش آلرژی زایی و محدودیت استفاده از این روش مورد بحث قرار گرفتهاست. نتایج به طور کلی نشان داده است که فرآیند ها به طور کامل خاصیت آلرژن زایی مواد غذایی را از بین نمی برند. درحال حاضر فقطتخمیر و هیدرولیز از جمله فرآیندهایی هستند که تاثیرشان در غذا به اثبات رسیده است تا حدی که علایمی در فرد مشاهده نشود اما روش های دیگر نیازمند اطلاعات بیشتری دارد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
زهرا احمدی صالح
دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه تبریز
علی ایاسه
عضو هیات علمی گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز-دکترای صنایع غذایی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :