فضای مجازی عرصه ظهور خلاقیت
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی خلاقیت شناسی و نوآوری ایران
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,157
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICIC01_081
تاریخ نمایه سازی: 14 مرداد 1387
چکیده مقاله:
فناوری دیجیتالی و جامعه شبکه ای، افراد را به سوی زندگی ای سوق داده است که در آن می توانند با اتخاذ نقشی فعال و خلاق، به صورت فردی یا جمعی در ساختن چیزی جدید سهیم باشند، در فرایند «هم آفرینی» شرکت کنند و به خودیابی خود کمک کنند. کیفیت آزادی بخش اینترنت کاربران اینترنتی را دعوت می کند تا به تفکر، تجربه، بازی، فعالیت های گروهی و ارتباط بپردازند. اینترنت همواره محیطی را خلق کرده که همگان می توانند با تکیه بر توانایی ها و استعدادهای خود دست به ابداع و خلاقیت بزنند. از آنجا که خلاقیت به طور آزاد در حال گسترش است هر لحظه می توان متفکران و نوآوران خلاقی را تصور کرد که می توانند راه حل های بهتری را پیشنهاد دهند. از میان رفتن محدودیت مکان و زمان، نبود کنترل و انتقاد، ناشناس ماندن، امکان خیال پردازی و تنوع گوناگون محیط های اینترنتی فرصت مناسبی را برای بروز خلاقیت فراهم می کند.
در این مقاله ضمن بررسی ماهیت فضای مجازی، ویژگی هایی از فضای مجازی که موجبات بروز خلاقیت را فراهم می کنند مورد بحث قرار می گیرند. از آنجا که استفاده از تکنیکهای خلاقیت در فضای مجازی با استفاده از ابزارها و سیستم های نرم افزاری به گروهها برای تفکر خلاق تر کمک می کند، در این مقاله این ابزارها و سیستم ها به صورت کلی و فارغ از جزئیات تکنیکی بررسی خواهند شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
انسیه ابری
دانشجوی دکتری مدیریت رسانه، دانشکده مدیریت واحد علوم و تحقیقات دانشگ
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :