سال انتشار: 1387
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی خلاقیت شناسی و نوآوری ایران
کد COI مقاله: ICIC01_067
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,198
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه ابعاد کمال گرایی با خلاقیت در دانش آموزان دبیرستانی شاغل به تحصیل در مدارس استعدادهای درخشان
چکیده مقاله:
هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه ابعاد کمال گرایی و خلاقیت در دانش آموزان پایه سوم دبیرستانی شاغل به تحصیل در مدارس استعدادهای درخشان شهر شیراز است. پژوهش حاضر، 203 نفر دانش آموزان دبیرستانی (100 دانش آموز دختر و 103 دانش آموز پسر) شرکت داشتند. داده های پژوهش از طریق مقیاس کمال گرایی تری- شورت و همکاران (1995) و آزمون خلاقیت عابدی (2002) جمع آوری گردید و سپس از طریق روش آماری تحلیل رگرسیون چند متغیره، تحلیل واریانس عاملی و تحلیل واریانس چند متغیره دو راهه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که:
الف) رابطه معنا داری بین ابعاد کمال گرایی با خلاقیت وجود دارد. بدین صورت که ابعاد کمال گرایی 20 درصد از واریانس خلاقیت را تبیین می کند. به طوری که از این میان کمال گرایی مثبت به صورت مثبت و کمال گرایی منفی به صورت منفی، با خلاقیت رابطه دارد.
ب) دختران نمره هایی بالاتری در متغبرهای خلاقیت و کمال گرایی منفی گرفتند و پسران نمره های بالاتری در کمال گرایی مثبت به دست آوردند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICIC01_067 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/56511/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:به پژوه، احمد و افروز، غلامعلی و ساداتی، سمیه سادات و ملتفت، قوام،1387،رابطه ابعاد کمال گرایی با خلاقیت در دانش آموزان دبیرستانی شاغل به تحصیل در مدارس استعدادهای درخشان،اولین کنفرانس ملی خلاقیت شناسی و نوآوری ایران،تهران،https://civilica.com/doc/56511
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، به پژوه، احمد؛ غلامعلی افروز و سمیه سادات ساداتی و قوام ملتفت)
برای بار دوم به بعد: (1387، به پژوه؛ افروز و ساداتی و ملتفت)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تبیین مکتب لیبرالیسم با تاکید بر نظریه صلح پایدار کانت
- اقذام پژوهی رویکردی سازنده در جهت اثربخشی برنامه های آموزشی
- آسیب شناسی عدم تمایل معلمان به بهره گیری از فناوری های نوین آموزشی و راهکارهای کاهش آن
- امید و تاب آوری و بهزیستی روانشناختی با عملکرد تحصیلی در دانش آموزان شهر سمیرم
- مقایسه سلامت روانی، افسردگی و امید به زندگی افراد بهبودیافته از کرونا و افراد غیرمبتلا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.