بررسی تجربه یارداک شده دانش جویان دانشگاهی از اموزه های شبکه های اجتماعی مجازی، فرصت ها و تهدیدها (یک بررسی کیفی پدیدار شناسی)
محل انتشار: همایش ملی روانشناسی و مدیریت آسیب های اجتماعی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 563
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSYCHOLOGY01_132
تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر تبیین تجارب درک شده دانشجویان از شبکه های مجازی در بازشناسی و نگاه داشت ارزش ها بود. این پژوهش کیفی و به روش پدیدارشناسی است. نمونه گیری به شکل هدفمند صورت پذیرفت. مشارکت کنندگان از دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه های شهر مراغه بودند. حجم نمونه پس از لحاظ نمودن اشباع داده ها، نهایت 20 نفر رسید. جمع آوری داده ها از طریق مصاحبه عمیق نیمه سازمان یافته و تجزیه و تحلیل داده ها بر اساس روش کلایزی انجام شد گفته از مجموعه مصاحبه های انجام شده و در پیاده سازی و تجزیه و تحلیل اطلاعات، 40 کد مفهومی به دست آمد. یافته ها بیانگر آنست که دانشجویان در تعامل با شبکه های مجازی تجارب مثبت و منفی زیادی را کسب نمودند. تغییر در الگوهای ارتباطی و گذراندن اوقات فراغت و تعاملات میان فردی از فرصت های به وجود آمده و تغییر در الگوهای زندگی خانوادگی و نمادهای کلامی و الگوهای ظاهری از تهدیدات مطرح در این زمینه است. بررسی تجارب می تواند به بازشناسی ارزش ها و کمک به مشکلات جوانان نقش ارزنده ای داشته باشد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
یوسف ادیب
دانشیار دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه تبریز
اسکندر فتحی آذر
استاد دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی ، دانشگاه تبریز
رامین نوظهوری پهرآباد
دانشجوی دکتری تخصصی برنامه ریزی درسی دانشگاه تبریز
سمیه رسولی
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه الزهرا (س)
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :