سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICINH01_537
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 308
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل مدل های مناسب جهت پیش بینی آلودگی هوا با تأکید بر الگوریتم علف های هرز
چکیده مقاله:
آلوده کنندهها معمولا0 بهعنوان موادی که باعث تأثیرات قابلتوجهی برای بشر، حیوانات، نباتات یا مواد بشوند طبقهبندی میگردند. بر این اساس تقریبا0 هر ماده طبیعی یا مصنوعی که بتواند از هوا به دست آید بهعنوان آلودهکننده طبقهبندی میشود. چنین موادی بهصورت ذرات جامد قطرات مایع، گازها و یا مخلوطی از این اشکال هستند. پیشبینی هرگز بهطور کامل با واقعیات انطباق نمییابند و هیچ روش منحصربهفردی بهعنوان بهترین روش پیشبینی وجود ندارد. کار اصلی خبرگان پیشبینی، یافتن بهترین مدل ممکن برای موضوع موردبررسی و انجام پیشبینیها با کمترین خطا میباشد .الگوریتم علفهای هرز اولین بار در سال 2006 ،توسط دکتر لوکاس در دانشگاه تهران معرفی گردید. از آن زمان تاکنون، از این الگوریتم برای حل بسیاری از مسائل عملی با ابعاد بالا مانند کنترل گروه رباتها، ، آنالیز دینامیکهای بازار برق و تخصیص منابع استفادهشده و نتایج موفقیتآمیزی بهدستآمده است. این الگوریتم با الهام از روند رشد علفهایهرز، ایجادشده است. مقاله حاضر با هدف تحلیل الگوریتم علف های هرز و بررسی توان ها و کمبودهای این روش در پیش بینی آلودگی هوا با روش توصیفی- تحلیلی و مطالعه کتابخانه ای انجام گرفته است. نتایج نشان داد؛ با پیشبینی میزان آلاینده با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم فرا مکاشفهای علفهای هرز میتوان خطای برآورد را نسبت به سایر روشها کاهش داد.
کلیدواژه ها:
آلاينده، هوا، الگوريتم، علف هرز، مدل
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/549333/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریمی، عباس و هزاوه ای، عمادالدین و ابوالحسنی، مهسا،1395،تحلیل مدل های مناسب جهت پیش بینی آلودگی هوا با تأکید بر الگوریتم علف های هرز،اولین کنفرانس بین المللی مخاطرات طبیعی و بحران های زیست محیطی ایران، راهکارها و چالش ها،اردبیل،،،https://civilica.com/doc/549333
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، کریمی، عباس؛ عمادالدین هزاوه ای و مهسا ابوالحسنی)
برای بار دوم به بعد: (1395، کریمی؛ هزاوه ای و ابوالحسنی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر قدرت یونی زیولیت بر جذب آرسنیک ، پتاسیم و کلسیم توسط گندم در خاک-های آلوده به جنگ افزار هاوسلاح های شیمیایی
- بررسی آلودگی هوای شهر تهران و ارتباط آن با پارامترهای هواشناسی
- بررسی تاثیر کیفیت آبهای زیرزمینی در تغییر کاربری اراضی بوسیله GIS
- کاربرد RFID درسیستم مدیریت پسماند
- بررسی ارتباط بین پارامترهای هواشناسی و آلاینده های شاخص کیفیت هوا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش گسل های پی سنگی مدفون در دگرشکلی پهنه های برشی خاور ایران
- پتانسیل گوهری گارنت در منطقه قراول خانه، شمال غرب دندی
- بررسی پایداری ترانشه های جناح راست ساختگاه سد مسجد سلیمان از دیدگاه زمین شناسی مهندسی
- قابلیت های شهرستان دامغان به عنوان یک هدف زمین گردشگری
- زمین شناسی و سنگ نگاری توده نفوذی ترشن، شمال باختر ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.