بررسی مدل رگرسیونی و ضرایب همبستگی برخی صفات توده های عدس بانک ژن در شرایط کم آبیاری
محل انتشار: اولین همایش ملی حبوبات
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,493
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PULSES01_076
تاریخ نمایه سازی: 23 تیر 1387
چکیده مقاله:
به منظور برسی ضرایب همبستگی و مدل رگرسیونی و صفاتی که با عملکرد در شرایط کم آبیاری ارتباط دارند ، تعداد 126 توده عدس بانک ژن گیاهی ملی ایران به صورت 3 خطی در ایستگاه تحقیقات کشاورزی زهک – زابل کشت گردید و در کلیه توده ها با مشاهده اولین گل آبیاری تا پایان مرحله برداشت قطع گردید. در طول دوره از زمان کشت تا برداشت صفات در صد سبز ، ارتفاع ، تعداد دانه در غلاف ، وزن صد دانه ، طول غلاف ، عملکرد دانه ، مدت زمان کشت تا گلدهی ، مدت زمان کشت تا برداشت و مدت زمان گلدهی تا برداشت یادداشت برداری گردید.نتایج حاصل از ضرایب همبستگی ساده میان صفات نشان داد بین صفت عملکرد با ارتفاع و درصد سبز همبستگی مثبت و معنی دار ولی با صفت فنولوژیک مدت زمان کشت تا گلدهی همبستگی منفی و معنی داری وجود دارد ، همچنین تجزیه رگرسیون به روش گام به گام برای صفت عملکرد به عنوان متغیر وابسته و برای سایر صفات به عنوان متغیر مستقل نشان داد که عملکرد نهایی تحت تاثیر ارتفاع ، درصد سبز و مدت زمان کشت تا گلدهی قرار گرفته است.
نویسندگان
محمد رضا ناروئی راد
اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی سیستان
موسی فرزانجو
عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج
محمد جعفر آقایی
عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج
حمیدرضا فنایی
اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی سیستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :