سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: MTMAYBOD03_167
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 306
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و ارزیابی نحوه عملکرد مهندسین ناظر و اولویت بندی عوامل مؤثر بر آن
چکیده مقاله:
نظارت یکی از ارکان اصلی در ساخت و ساز است. کنترل کیفی مراحل ساخت وساز و نظارت بر فعالیت های مجری بر عهده مهندس ناظر است. با این وجود، نظارت ضعیف بعضی از مهندسان ناظر در ساخت و ساز یکی از مشکلات این صنعت به شمار می رود. در حال حاضر،منافع مردم و مالکان در بحث ساخت وساز به هم گره خورده است و همه این ها باید زیر نظر مهندس ناظر اداره شود. تعامل و هماهنگی میان مالک و مهندس ناظر برای حضور جدی در فرآیند ساخت و ساز بسیار مهم است و حضور نیافتن مهندس ناظر و نظارت نکردن بر فرآیند ساخت و ساز، جرم محسوب و مستلزم مجازات انتظامی نیز می شود. در این پژوهش با مراجعه به خلاصه گزارشات بازدیدهای نظارت عالیه اداره کل راه و شهرسازی همچنین پرونده های ساختمانی موجود در نظام مهندسی به بررسی عملکرد مهندسین ناظر در استان یزد پرداخته ایم. نتایج به دست آمده حاکی از آنست که در بیش از 90 درصد ساختمانها گزارش مرحله ای ناظرین به موقع ارائه گردیده. با انجام مصاحبه مهمترین عوامل مؤثر بر عملکرد ناظرین را شناسایی و به وسیله توزیع پرسشنامه آنها را از لحاظ میزان اهمیت اولویت بندی کردیم که مهمترین عامل دانش علمی مهندس شناخته شد.
کلیدواژه ها:
روند نظارت، مهندس ناظر، كيفيت ساختمان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/543436/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فلاح تفتی، ابراهیم و مسلمان یزدی، حسنعلی و جواهری، محمدرضا،1394،بررسی و ارزیابی نحوه عملکرد مهندسین ناظر و اولویت بندی عوامل مؤثر بر آن،سومین همایش ملی مصالح ساختمانی و فناوری های نوین در صنعت ساختمان،میبد،،،https://civilica.com/doc/543436
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، فلاح تفتی، ابراهیم؛ حسنعلی مسلمان یزدی و محمدرضا جواهری)
برای بار دوم به بعد: (1394، فلاح تفتی؛ مسلمان یزدی و جواهری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.