پتانسیل سنجی فنی اقتصادی تامین انرزی مدرسه ابتدایی در استان اصفهان با استفاده از انرژی خورشید نمونه موردی مدرسه ابتدایی دخترانه شاهد زرین شهر

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 643

فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

UPUE03_244

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395

چکیده مقاله:

طبق آمارها وضعیت مصرف انرژی نشان می دهد که شاخص مصرف انرژی در ایران 3/9 برابر میانگین جهانی است که باتوجه به بحران خشکسالی و رشد قیمت سوختهای فسیلی ایران در این زمینه بامشکلات بزرگی مواجه شدهاست از طرفی چالشهای یپش روی ایران پیرامون حفظ منابع انرژی و بهره برداری از این منابع در جه توسعه پایدار بیانگر این واقعیت است که مهمترین راه پیشگیری از انهدام محیط زیست، استفاده از انرژی های تجدیدپذیر است با توجه بهاینکه 40 درصد مصرف انرژی مربوط به بخش ساختمانهاست لذا در این پژوهش اقدام به ارزیابی فنی اقتصاادی تامین انرژی ساختمان مدرسه ابتایی واقع در زرین شهر در جنوب غربی استان اصفهان با داده های واقعی تابش خورشیدی و میزان تقاضای انرزی با استفاده از نرم افزار شبیه ساز HOMER شده است. دلیل انتخاب زرین شهر، پتانسیل بالای آن در زمینه تابش خورشیدی بود است براساس بررسی هایی که بر روی قبوض مصرفی صورت پذیرفت. میزان برق و حرارت مصرفی و براساس مطالعات جغرافیایی میزان تباش خورشید مشخص گردد قیمت تجهیزات عمر مفید وسایل، راندمان هر وسیله و سایر مشخصات مورد نیاز از روی کاتالوگ وسایل مشخص گردید نتایج شبیه سازیهای حاکی از این بود که با فرض رشد سالیانه 15% برای قیمتهای گاز و برق مصرفی در صورت استفاده 100% از انرژی های تجدیدپذیر در طی 25 سال حدود 2778936 دلار سوددهی خواهیم داشت.

کلیدواژه ها:

تامین انرژی ، انرژی خورشیدی ، Homer ، مدرس ابتدای شاهد زرین شهر

نویسندگان

رعنا عبدالهی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحدتفت یزد ایران

مهدی محمودیان

عضو هیئت علمی گروه معماری، دانشکده معماری دانشگاه هنر اصفهان ایران

مهدی جهانگیری

عضو هیئت علمی گروه مکانیک، واحد شهرکرد دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :