سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: UPUE03_050
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 428
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رفتار رئولوژیکی قیر حاوی افزودنی نیمه گرم ساسوبیت
چکیده مقاله:
به منظور کاهش مصرف سوخت و کاهش تولید گاز دی اکسید کربن در مرحله تولید و پخش آسفالت تکنولوزی آسفالت نیمه گرم در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است در این تحقیق افزودنی نیمه گرم ساسوبیت به منظور اصلح خصوصیات رئولوژیکی قیر خالص 70-60 مورد استفاده قرار گرفت د راین تحقیق رفتار خستگی و شیارشدگی قیرها با انجام آزمایش های LAS و MSCR ارزیابی شدند. آزمایش تنش خزشی دوگانه و باربرداری MSCR به منظور بدست اوردن درصد بازگشت R و مدول غیر قابل بازگشت jnr و درصد اختلاف در مدول غیر قابل بازگشت Jnr-diff قیرهای اصلاح شده مختلف انجام شده نتایج نشان می دهد قیر حاوی 3% ساسوبیت دارای کمترین مقدار jnr می باشد مقادیر کمتر jnr نشان دهنده مقاومت بیشتر مخلوط ساخته شده با آن قیر یا حساسیت کمتر مخلوط نسبت به شیارشدگی می باشد همچنین عمر خستگی قیر اصلح شده با ساسوبیت نسبت به قیر خالص بیشتر می باشد.
کلیدواژه ها:
قير اصلاح شده، دامنه كرنش خطي LAS، تنش خزشي دوگانه و باربرداري MSCR، افزودني نيمه گرم ساسوبيت، شيارشدگي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/537467/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باباگلی، رضوان و زیاری، حسن،1395،بررسی رفتار رئولوژیکی قیر حاوی افزودنی نیمه گرم ساسوبیت،سومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/537467
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، باباگلی، رضوان؛ حسن زیاری)
برای بار دوم به بعد: (1395، باباگلی؛ زیاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد الیاف در آسفالت
- آسفالت های نیمه گرم
- ارزیابی آزمایشگاهی خستگی نمونه های آسفالتی گرم اصلاح شده با نانوذراتTiO2
- ارایه مدل پیش بینی پتانسیل شیارشدگی مخلوط های آسفالتی با استفاده از پارامترهای حاصل از طرح اختلاط مارشال و بررسی تاثیر این پارامترها بر عدد روانی
- تخصیص بهینه بودجه تعمیر و نگهداری در نقاط حادثه خیز آزادراه قزوین- رشت، درراستای افزایش ایمنی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.