ارزشیابی و تحلیل موفقیت مدیریت نوآوری در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات با رویکرد توسعه فناوری با رتبه بندی (AHP) مطالعه موردی: شرکت ایران ارقام)

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 526

فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICOEM01_241

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395

چکیده مقاله:

تحولات زندگی بشری ناشی از انقلاب فناوری ها در عصر حاضر ، بر کسی پوشیده نیست. در این میان صنعت فناوری اطلاعاتو ارتباطات با توانمندی ها ، چالش ها و ارزش آفرینی های خود نقش بسزایی را ایفا می کند.شاید اگر محور بسیاری از پژوهش های دهه های اخیر در این خصوص تجمیع و بررسی شود موضوعاتی چون ، عوامل موثر درپذیرش این فناوری به سبب در هم تنیدگی آن با زندگی روزمره بشری و سرعت چشمگیر اشاعه و جذب، روز بروز کمرنگ ترشده و جای خود را به مضامین جدیدتری چون ارزشیابی و یا ارائه مدل های مدیریتی در این خصوص داده اند.کسب و کارها مرتبط یا این صنعت دچار تغییرات بنیادین شده و از این رو طرف عرضه و تقاضا به مثابه نیاز های فردی یا جمعی،خود را با طیف عظیمی از راهکارها و رویکردهای موثر مواجه می بیند. بدین ترتیب سازندگان و پدیدآورندگان فناوری در اینصنعت جهت حفظ جایگاه خود و فراتر از آن پیشی گرفتن از سایر رقبا ابزاری بجز نوآوری در دست نخواند داشت.از آنجا که تصمیم سازی و مدیریت نوآوری در فناوری اطلاعات و ارتباطات بسیار استراتژیک بوده و مقاله پیشرو به ارزیابیموفقیت مدیریت نوآوری به کمک مدل فرآیند چرخشی نوآوری در 10 بعد و 21 شاخص در شرکت ایران ارقام با رویکرد توسعهفناوری پرداخته و ضمن بررسی شرکت در هر یک از عوامل موثر بر مدیریت نوآوری وضعیت کنونی شرکت و میزان شکاف هایجاری تحلیل شده پرداخته و پس از اولویت سنجی حسب تحلیل خبرگی و مقایسات زوجی عوامل ،راهکارهای کاربردی جهترسیدن به وضعیت مطلوب ارائه نماید. نتایج نشان دهنده آن است که این شرکت در زمینه راهبردهای انتقال جهت بدست آوردنفناوری از وضعیت مناسب تری برخوردار بوده و در دو بعد امکان سنجی علمی بازار ضعیف تر بوده و نیاز به راهکارهای بهبودقوی تری دارد.

کلیدواژه ها:

نوآوری ، مدیریت نوآوری ، فناوری ، صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات ، مدل فرآیند چرخشی نوآوری

نویسندگان

نیما علیمرادیان

گروه مدیریت تکنولوژی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • آراستی، محمد رضا، همکاران، شناسایی عوامل موثر بر ظرفیت نوآوری ...
  • دادرس، محمد حسین، ولیوند زمانی، حسین، ارزیابی عملکرد نظام پژوهش ...
  • سید حبیب ... میرغفوری، زهرا صادقیان، زهرا صادقی آرانی، برآورد ...
  • کاظمی، علیرضا، بررسی عوامل تاثیر گذار در ایجاد نوآوری، خلاقیت ...
  • نظری زاده، فرهاد، مدل ها و عوامل موفقیت نوآوری، انتشارات ...
  • Baregheh, A., Rowley, J. and Sambrook, S. (2009), "Towards a ...
  • Delbecq, A, and P. Mills. 1985. Managerial practices that enhance ...
  • Friedman, Thomas, (2005), "The World Is Flat", ISBN: 0-3 74-29288-4. ...
  • Gunday, Gurhan, et _ International Jurnal Production of Economics, doi/10, ...
  • White, D., Bruton, Garry, A., Margaret, (2007), The Management of ...
  • نمایش کامل مراجع