مدلی برای سنجش تاثیر مستقیم و غیرمستقیم هوش کسب و کار بر چابکی سازمانی با نقش میانجی جزئی توانمندسازی (مطالعه موردی:سازمان نظام مهندسی استان تهران وسازمان اتکا)
محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 989
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICOEM01_163
تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395
چکیده مقاله:
این تحقیق به بررسی تاثیر هوش کسب وکار بر چابکی سازمانی از طریق متغیر میانجی توانمند سازی می پردازد. جامعه آماری اینتحقیق سازمان نظام مهندسی استان تهران و هلدینگ سازمان مرکزی اتکا انتخاب گردیده است. تعداد 102 پرسشنامه در بینمدیران و دست اندرکاران سیستم های اطلاعاتی توزیع و توسط نرم افزار های تحلیل SPSS و Smart PLS تحلیل گردیده است. .فرض اصلی پژوهش عبارتست از: هوش کسب و کار تاثیر مستقیم بر چابکی سازمانی و از طریق توانمند سازی تاثیرغیر مستقیم دارد. فرضیات فرعی به بررسی تاثیر هوش کسب و کار بر چابکی سازمانی ، هوش کسب و کار بر توانمند سازی وتوانمند سازی بر چابکی سازمانی می پردازد. نتایج پژوهش حاکی از تائید فرض های اصلی و فرعی تحقیق می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رسول دانش قلیچ خانی
دانشجوی دکترای مدیریت رفتار سازمانی دانشگاه لرستان
محمد حکاک
استادیار دانشگاه لرستان
علی اکبر فرهنگی
استاد دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :