بانکداری الکترونیکی: مزایا و موانع و تاثیر آن بر ساختار عملیاتی بانکها
محل انتشار: دومین کنفرانس جهانی بانکداری الکترونیکی
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,824
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EBANKING02_044
تاریخ نمایه سازی: 27 خرداد 1387
چکیده مقاله:
بانکداری الکترونیکی به عنوان یک مفهوم عام در توسعه دیجیتالی خدمات بانکداری به شمار می رود و به همین دلیل ممکن است در شناخت آن جزء نگری ها و استنباط های شخصی تاثیر گذار باشد. مفهوم بانکداری الکترونیکی و کارایی های آن ، برای بسیاری از افراد هنوز به طور کامل شناخته شده نیست و به همین دلیل هم بهره برداری بهینه ای از سرمایه گذاری های انجام شده برای توسعه آن صورت
نمی گیرد. توسعه کسب و کار بر مبنای فناوری های الکترونیکی نیاز به مجموعه ای از مولفه های زیر ساختی، فنی و مدیریتی دارد. به علت ارتباط زنجیر وار عوامل و شاخص های کسب و کار الکترونیک، لازم است که برای بهینه شدن کاربری آنها به سطح مناسبی از دانش بهره برداری از این خدمات برسیم. در این مقاله ، ابتدا به بررسی مفاهیم اولیه بانکداری الکترونیکی و بحث پیشینه و مزایا و موانع آن پرداخته و سپس تاثیر بانکداری الکترونیکی بر ساختار عملیاتی بانکها و روابط بین بانکها و مشتریان و همچنین تاثیر آن بر روابط بین بانکها مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. در نهایت موضوع بانکداری الکترونیکی در ایران و سیستم پرداخت الکترونیکی ارائه خواهد شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم هنرمند
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان – گروه کامپیوتر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :