سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عوامل عدم استقبال از سیستم های صنعتی ساختمان سازی در استان مازندران

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 909

فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IACUT02_540

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395

چکیده مقاله بررسی عوامل عدم استقبال از سیستم های صنعتی ساختمان سازی در استان مازندران

معرفی فنآوریهای نوین و توسعه صنعت باعث دگرگونی زندگی بشر شده است و ماشینی شدن بر جنبه های مختلفزندگی انسان تاثیر بسزایی گذاشته است. با این وجود هنوز در بخش بزرگی از پروژه های ساختمانی کشورمان از شیوه هایسنتی بهره گیری می شود. لذا در این مقاله موضوع بررسی عوامل عدم استتقبال از سیستم های صنعتی ساختمان سازیدر استان مازندران مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، الزامات اصولی دانش مدیریت پروژه در مورد آن نیز مورد بحث قرارگرفته است. انواع سیستم های و زیر سیستم های صنعتی نیز معرفی شده اند. پرسشنامه ای متناسب با موضوع مورد بحثتهیه و در مورد شاغلین و مدیران شرکت های انبوه ساز در استان مازندران نیز به کار گرفته شده است. در انتها نتایجحاصل از تحلیل آماری انجام گرفته نشان میدهد که عدم شناخت مدیران شرکت انبوه ساز از توان و استعدادهای استاندر بخش ساخت صنعتی منجر شده است شرکت های ارائه دهنده خدمات یا به شدت تضعیف شوند و یا بازار کار دراستان های دیگر و کشورهای دیگر را مورد توجه قرار دهند که خود موجب ضعف این شرکت های انبوه ساز و ادامهشیوه های سنتی شده است. همچنین وجود پویایی در بازار ساخت و ساز نوید بخش است که اگر مزیت های شیوه هایساخت سیستم های و زیر سیستم های صنعتی نیز در استان مازندران تقویت شوند و هزینه های آن کاهش یابد و همچنینبه گونه ای مناسب عرضه و معرفی شوند نیز مورد استقبال شرکت های انبوه ساز قرار خواهد گرفت.

کلیدواژه های بررسی عوامل عدم استقبال از سیستم های صنعتی ساختمان سازی در استان مازندران:

سیستم های صنعتی ساختمان سازیف شیوه های سنتی ساخت ، پیش ساختگی ، شرکت های انبوه ساز

نویسندگان مقاله بررسی عوامل عدم استقبال از سیستم های صنعتی ساختمان سازی در استان مازندران

ناصر حسن پورپازواری

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران مدیریت و ساخت موسسه آموزش عالی علوم و فناوری اریان

مرتضی حسینعلی بیگی

استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

عبدالستار صفائی

استادیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Sebestyen, G. and C. Pollington, "New architecture and technology", 871 ...
Douglas, J., "Building adaptation" , Techno logy & Engineering _ ...
Richard, R.-B., "Industrialised building systems: reproduction before automation and robotics." ...
Shamsuddin , S.M., R. Zakaria, and S.F. Mohamed, "Economic Attributes ...
Musa, M.F., et al., "Enhancing the Quality of Life by ...
PMI, "A Guide To The Project Management Body of Knowledge, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عوامل عدم استقبال از سیستم های صنعتی ساختمان سازی در استان مازندران" توسط ناصر حسن پورپازواری، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران مدیریت و ساخت موسسه آموزش عالی علوم و فناوری اریان؛ مرتضی حسینعلی بیگی، استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل؛ عبدالستار صفائی، استادیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش بین المللی معماری،عمران و شهرسازی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم های صنعتی ساختمان سازیف شیوه های سنتی ساخت، پیش ساختگی، شرکت های انبوه ساز هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 909 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معرفی فنآوریهای نوین و توسعه صنعت باعث دگرگونی زندگی بشر شده است و ماشینی شدن بر جنبه های مختلفزندگی انسان تاثیر بسزایی گذاشته است. با این وجود هنوز در بخش بزرگی از پروژه های ساختمانی کشورمان از شیوه هایسنتی بهره گیری می شود. لذا در این مقاله موضوع بررسی عوامل عدم استتقبال از سیستم های صنعتی ساختمان سازیدر استان مازندران ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عوامل عدم استقبال از سیستم های صنعتی ساختمان سازی در استان مازندران با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.