سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: JR_ISIH-4-1_006
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 397
فایل این مقاله در 32 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 32 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کالبدشکافی دانش محتوایی تربیتی به عنوان نوعی دانش میان رشته ای برای تدریس دانشگاهی
چکیده مقاله:
هدف این مقاله معرفی نوعی دانش تلفیقی و میان رشته ای برای تدریس دانشگاهی است این دانش تلفیقی خاص از دانش تعلیم و تربیت و محتوای تخصصی است که مدرس قرار است آن را تدریس کند و به آن دانش محتوایی تربیتی می گویند با آن که این دانش اثرگذارترین دانش تدریس شناخته شده است که قادر است گفتمان تدریس دانشگاهی را تخصصی کند هنوز ماهیت آن در برنامه درسی آموزش عالی در پرده ابهام است علت این ابهام در ماهیت میان رشته ای این نوع دانش است در این مقاله به کالبد شکافی این نوع دانش که ماهیتی تلفیقی دارد پرداخته می شود به این منظور موضوع ریاضی به عنوان مورد مطالعاتی تدریس انتخاب شده است داده های این پژوهش از 27 نفر از مدرسان ریاضی دانشگاه که در طیفی از تازه کار تا استادانی با سابقه بیش از 30 سال تدریس بوده اند از طریق مصاحبه نیمه ساختاری ومشاهده جمع آوری شده است داده ها از طریق کدگذاری مقوله بندی تحلیل شدند و نتایج نشان از یک الگو با چهار مقوله بود این الگو قابلیت گفتمان بیشتری در خصوص این دانش و تدریس دانشگاهی فراهم می آورد
کلیدواژه ها:
دانش محتوایی-تربیتی-دانش میان رشته ای-تدریس دانشگاهی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_ISIH-4-1_006 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/529673/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خاکباز، عظیمه سادات و علم الهدی، جمیله و موسی پور، نعمت الله و بابلیان، اسماعیل،1390،کالبدشکافی دانش محتوایی تربیتی به عنوان نوعی دانش میان رشته ای برای تدریس دانشگاهی،https://civilica.com/doc/529673
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، خاکباز، عظیمه سادات؛ جمیله علم الهدی و نعمت الله موسی پور و اسماعیل بابلیان)
برای بار دوم به بعد: (1390، خاکباز؛ علم الهدی و موسی پور و بابلیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش زنان در سبک زندگی اسلامی ایرانی
- بررسی وتبیین نقش سیاسی –اجتماعی زنان درشکل دهی هویت اجتماعی با تکیه بر سخنان بزرگان علم وادب
- فرصت ها و راهکارهای مقابله بافضای مجازی (شبکه های اجتماعی)
- نقش زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی با تاکید بر راهکارهای مقابله با اسراف در خانواده
- خلاقیت زن روستایی و نقش آن در اقتصاد مقاومتی (نمونه موردی : استان سیستان و بلوچستان )
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.