ارزیابی عملکرد ابعاد و شاخص های مدیریت نوآوری در بنگاه صنایع پیشرفته حوزه کاتالیست های نفتی و پتروشیمی مطالعه موردی: شرکت تحقیقاتی و دانش بنیان گهرسرام
محل انتشار: کنفرانس بین المللی نخبگان مدیریت
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 759
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMAE01_141
تاریخ نمایه سازی: 22 آبان 1395
چکیده مقاله:
تحقیق حاضر به درک این موضوع کمک می کند که چگونه شیوه های مختلف مدیریت نوآوری با توسعه و ارتقاء سطح تکنولوژی ،و تجاری سازی ارتباط دارند. فعالیت تعریف شده و ارزیابی شده ای در راستای توسعه نوآوری در شرکت هایکوچک و متوسط ) SME ( سرمایه گذاری می کنند و شیوه های مدیریت نوآوری خود را در راستای رقابتی تر کردن آن ها بهبود می دهند. با این وجود، مشخص نیست که این شیوه ها چه تاثیری بر عملکرد شرکت در بازه ی زمانی بلند مدت خواهد داشت. مقاله پیش رو مدلی را برای بررسی و طبقه بندی شیوه های نوآوری و آزمودن تجربی تاثیر آنها بر عملکرد شرکت ها،در یکی از نمونه شرکت های فعال دانش بنیان در حوزه صنایع کاتالیست های نفتی و پتروشیمی، تشریح مینماید . در این مقاله با ارزیابی عملکرد ابعاد مدیریت نوآوری با استفاده از مدل Chiesa et al) ) (1996 نشان می دهد که در بستر فعالیتهای تکنولوژیکی ایران، شرکت های فعال صنایع پیشرفته و دانش بنیان که از نظر اندازه، موقعیت در زنجیره ارزشی و ساختارمالکیت مشابه هستند، با همت و تفکر مدیریتی نوین در امر نوآوری استفاده نموده و در ابعادی مهم و موثر شامل استراتژینوآوری، سیستم مدیریت و فرهنگ نوآوری به ترتیب از بالاترین و کارآمدترین وجه سازمان نوآور دانش بنیان موفق و اثربخش بوده و لیکن به دلیل ریز فاکتورهای متعدد در بدنه صنعتی و اقتصادی کشور، عامل تجاری و بازرگانی در جهت رقابت پذیری و تجاری سازی در بازار رقابت بین المللی به آن حد مطلوب جهانی نرسیده و میبایست با تلاش مضاعف و استفاده از مدلها ، متدها و شیوه های نوآورانه علمی.و همچنین استفاده از روش سیستماتیک تعامل بین المللی در نوآوری ، تحقق رقابت پذیری و رشد درآمد را حاصل نمایند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه هاشم
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت تکنولوژی-دانشگاه علوم و تحقیقات
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :