سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ACIICC01_097
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 296
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نگارگری موزهای؛ پژوهشی بر هویت فراموششده به نقاشی ایرانی با تاکید بر آثار رنگ و روغن
چکیده مقاله:
نقاشی ایرانی در هر دوره بیانگر نوع فرهنگ، نوع نگاه مخاطب، وضعیت اقتصادی و معیشتی و سیاست حاکم بر آن جامعه می باشد و بهمقتضای آن؛ طرح، رنگ، شیوه اجرا و شیوه ارائه دستخوش تغییراتی شده است. نگارگری موزهای؛ آثار نگارگری یا نقاشی ایرانی می باشد کهپس از اجرا توسط هنرمند، مستقیم و بدون دیده شدن در گالری ها، به موزه ها و آرشیو (مجموعه های خصوصی) راه می یابد که در نوع خودصدرنشین و عروس آثار موزه های جهان است. هنرمندان در هر دوره، نوعی تنوع و خلاقیت در خلق آثار خویش به وجود آورده اند و فضا،تکنیک، نوع نگاه و متریال های خلق اثر هنری دوره قبل را به فراموشی و حتی به تاریخ سپرده اند . آنچه دغدغه پژوهشگران می باشد؛ کنکاشدر علت گرایش و عدم گرایش مردم و هنرمندان به دوره ها و تکنیک های خاص با تاکید برآثار رنگ و روغن، حاکم بر دوره های قبل می باشد.رسیدن به مجهول عدم رجعت به گذشته در هر دوره ای نسبت به دوره قبل و بیان دلیل موزهای شدن سبک های گذشته در دوره هایمعاصرتر می باشد. نوع تحقیق براساس روش تحلیلی و براساس هدف بنیادی است. دادهها به روش میدانی براساس مشاهده و مصاحبه وهمچنین کتابخانه ای به روش فیش برداری دسته بندی شده است.
کلیدواژه ها:
نقاشی ایرانی، نگارگری موزهای، هویت، آثار رنگ و روغن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/527422/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:براری، میثم و تحشاقهفرخی، کریم،1395،نگارگری موزهای؛ پژوهشی بر هویت فراموششده به نقاشی ایرانی با تاکید بر آثار رنگ و روغن،نخستین همایش بین المللی هنر و صناعات در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی با تاکید بر هنرهای روبه فراموشی،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/527422
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، براری، میثم؛ کریم تحشاقهفرخی)
برای بار دوم به بعد: (1395، براری؛ تحشاقهفرخی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- معماری فرهنگسرا های ایران و توسعه پایدار فرهنگ و هنر ایرانی
- بازشناسی تحلیلی- ساختاری سفالینه های تبرستان قرون 4 و 5 ه.ق
- عاشورا نگاری در دوره قاجار(مطالعه موردی: نقاشی روی گچ)
- طراحی مجموعه فرهنگی با تاکید بر فرهنگ و هویت ملی
- تحلیل نگاره های خمسه ی نظامی تهماسبی در بستر تاریخی-هنری مکتب نگارگری تبریز صفوی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی محصولی در حوزه سلامت دختران استان خوزستان برای مقابله با مخاطرات هوابردهای ذره ای
- نقش هنرهای تجسمی در جلوگیری از آلودگی صوتی
- کند و کاوی در آثار هنر اجرا در سومین جشنواره بین المللی همار
- مطالعه نسب ت گفتمان و بوطیقای زبانی تلویزیون
- جستاری نشانه شناختی بر نمایشنامه ی سیاه نوشته ی استاد علی نصیریان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.