سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: MEMARIKSH01_028
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 543
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ساماندهی میدان های شهری درجهت ارتقای مولفه های پایداری اجتماعی (نمونه موردی:میدان توپخانه تهران)
چکیده مقاله:
اهمیت میدان درسیمای شهر و روستا یا یک مجتمع زیستی محدود به شکل و فرم ظاهری ان نیست بلکه وقایع تاریخی ومهم تر از آن نیاز های اجتماعی موجب میشود تا در محل مناسبی فضایی به میدان به وجود آید و بخشی از زندگی روزمره مردم در آن جریان یابد تامل در تاریخ و بررسی سیر تغییرات فرم و عملکرد میدان بیانگر آن بوده که همواره فضا های ضهریظ تبیین یافته از آثار یک تمدن یا جامعه بوده و میبایست کلیت عوامل دخیل در این تغییرات منجمله سیاست صنعت اجتماع و مواردی از این دست مورد بررسی واقع شوند آنچه به عنوان مساله اساسی تحقیق مطرح میشود دلایل اصلی تنزل جایگاه میادین شهری درمعماری و شهرسازی امروزه شهرهایی چون تهران میادینی که اگر چه در گذشته تاریخی خود به واسطه فعالیت های اجتماعی عملکردی و نیز تاریخی بسیار حایز اهمیت بوده اند در اما در دوره اخیر به دلایل بسیار از رونق افتاده اند و کارکرد اولیه ی خود را نیز ا زدست دادهاند از طرفی میادین شهری که از فضا های مهم و اصلی شهر هستند و عرصه زندگی و بروز تلقی های هویتی را در اختیار مردم میگذارند توان ایفای نقشی را در بافت شهر و سازمان دادن فعالیت هایی در آن را دارند که امکان بروز انها در دیگر گونه ها نیست روش مقاله حاضر توصیفی - تحلیلی است تا تعاملات اجتماعی درمیدان توپخانه تهران بررسی میشود تا در رشد و گسترش نامناسب شهرهای بزرگ امروزی نظیر تهران حس مکان و دلبستگی به عناصر کالبدی و معماری تاریخ و فرهنگ مردم احساس و تصور مردم از یک مکان به ویژه میادین شهری پرداخته میشود
کلیدواژه ها:
ميدان شهري،تعاملات اجتماعي،توپخانه تهران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/522258/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ارصلانی، شاهین و روح افزای، فرهاد،1395،ساماندهی میدان های شهری درجهت ارتقای مولفه های پایداری اجتماعی (نمونه موردی:میدان توپخانه تهران)،اولین کنفرانس ملی رویکردهای معماری و شهرسازی پیش رو،کرمانشاه،،،https://civilica.com/doc/522258
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، ارصلانی، شاهین؛ فرهاد روح افزای)
برای بار دوم به بعد: (1395، ارصلانی؛ روح افزای)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ایجاد فضاهای شهری اجتماعپذیر با رویکرد تقویت حیات اجتماعی در فضاهای عمومی شهری (مطالعه موردی: میدان ولیعصر تبریز)
- نقش میدان های شهری در پایداری اجتماعی
- بررسی پلازا و میدانگاه های شهری
- شناخت کلی مفاهیم، ماهیت و اهمیت میدان های شهری
- میدان شهری ، فضایی برای حضور انسان ها (نمونه مورد بررسی میدان مسجد جامع ایلام)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.