سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: UMCONF03_079
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 8,186
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روش های مختلف تثبیت خاک در روسازی راه
چکیده مقاله:
تثبیت خاک به اصلاح و بهبود خواص فیزیکی و مهندسی آن برای تامین یک رشته اهداف از پیش تعیین شده اطلاق می شود. تثبیت خاک هابه طرق گوناگون نظیر روش های مکانیکی، شیمیایی، فیزیکی، بیولوژیک (رویاندن گیاه)، و روش الکتریکی امکان پذیر است. برخی از خاکهابه علت مشخصات فنی نامطلوب و یا دارا بودن مقادیر قابل توجهی رس یا لای برای عملیات راه سازی نا مرغوب محسوب می شود. باتوجه بهحضورگسترده خاک های ریزدانه رسی در سطح کشور، مشکلات زیادی در پایداری بستر پروژه های عمرانی وجود دارد؛ که نیازمند تثبیتقبل از ساخت و ساز بوده است. هدف اصلی از تثبیت خاک تامین مقاومت خواسته شده با حداقل ضخامت خاک ممکن می باشد. روش تثبیتخاک و مصالح در راهسازی به منظور بهبود کیفیت مصالح بکار می رود؛ تا مصالحی با مشخصات مناسب برای بکار بردن در لایه هایروسازی بدست آید. هدف این پژوهش بررسی روشهای اصلاح یا تثبیت خاک تثبیت با آهک، سیمان و قیر بوده است. نتایج نشان داد سیمانیکی از موادی است که از آن برای تثبیت خاکها و مصالح سنگی استفاده میشود. از سیمان همچنین برای تثبیت رویه های شنی و بهسازیآن ها برای آمد و شدهای زیاد استفاده می شود و معمولاً هر نوع خاکی نظیر شن و ماسه، خاک های ماسه ای، خاک های لای دار و خاک های رسی با حد روانی کم را می توان با استفاده از سیمان تثبیت نمود. آهک ماده دیگری است که از آن برای تثبیت خاک ها استفاده می گردد. بهکار بردن آهک شکفته برای تثبیت خاک های شنی رسدار سبب افزایش مقاومت خاک می شود. افزایش مقاومت خاک تثبیت شده با آهک بهعلت ترکیب دوغاب آهکی با کانی های رسی و تشکیل سیلیکات و آلومینات کلسیم است که سبب چسباندن دانه های خاک و سنگ بهیکدیگر می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا UMCONF03_079 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/520059/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ذوالفقاری فر، سیدیعقوب و سوزنی، محمد،1395،بررسی روش های مختلف تثبیت خاک در روسازی راه،سومین کنگره علمی پژوهشی افق های نوین در حوزه مهندسی عمران، معماری، فرهنگ و مدیریت شهری ایران،تهران،https://civilica.com/doc/520059
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، ذوالفقاری فر، سیدیعقوب؛ محمد سوزنی)
برای بار دوم به بعد: (1395، ذوالفقاری فر؛ سوزنی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روشهای شیمیایی تثبیت خاک
- تاثیر افزایش گوگرد در بهبود خواص قیرهای اصلاح شده با پلیمر SBS
- مروری اجمالی بر مهمترین روش های بهسازی و تثبیت خاکهای مختلف
- بررسی روشهای تثبیت خاک با استفاده از آهک و سیمان
- تثبیت خاک با استفاده از نانو پلیمرها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.