برسی تاثیر طول زنجیره و مقدار ماده اتصال عرضی بر روی عملکرد غشا پلی (وینیل الکل) در فرایند آبگیری از ایزوپروپانول به روش تراوش تبخیری
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 508
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CBGCONF03_252
تاریخ نمایه سازی: 8 آبان 1395
چکیده مقاله:
در این پژوهش به منظور بررسی میزان تاثیر مقدار ماده اتصال عرضی و طول زنجیره بر روی عملکرد غشا، از محلول 5% جرمی پلی وینیل الکل PVA با جرمهای مولکولی 3000 و 145000 گرم بر مول و گلوتارآلدهید GA با مقادیر 10، 15 و 20 میکرولیتر به ازای هر گرم پلی وینیل الکل به عنوان ماده اتصال عرضی برای ساخت غشاها استفاده شد. غشاهای ساخته شده در فرایند آبگیری از ایزوپروپانول به روش تراوش تبخیری در دمای 50 درجه سانتی گراد استفاده شده به دلیل اختلاف در میزان ماده اتصال عرضی و طول زنجیره پلیمر مقادیر عبورپذیری و انتخاب پذیری متفاوتی برای غشاها بهدست آمد. بیشترین عبورپذیری مربوط به غشای با جرم مولکولی 30000 گرم بر مول با میزان ماده اتصال عرضی 10 میکرولیتر به ازای هر گرم پلیمر برابر با 0.053 کیلوگرم بر متر مربع ساعت و بیشترین انتخاب پذیری برابر با 1996 مربوط به غشای با جرم مولکولی 145000 گرم بر مول و میزان ماده اتصال عرضی 20 میکرولیتر به ازای هر گرم پلیمر بود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سعید گشادرو
کارشناسی ارشد مهندس شیمی ایران اصفهان دانشگاه صنعتی اصفهان دانشکده مهند شیمی
احمد محبی
عضو هیئت علمی استاد ایران، اصفهان دانشگاه صنعتی اصفهان دانشکده مهندسی شیمی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :