ارتباط وضعیت اقتصادی و اجتماعی دانشجویان دانشکده تربیت بدنی واحد اسلامشهر با میزان مشارکت آنان در ورزشهای قهرمانی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 563

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SPORTSAMAV01_053

تاریخ نمایه سازی: 26 شهریور 1395

چکیده مقاله:

هدف: تحقیق حاضر با هدف تعیین ارتباا بین وضعیت اقتصادی و اجتماعی دانشجویان واحد اسلامشهر با میزان مشارکت آنان در ورزشهای قهرمانی انجام گرفته است. روش: نوع تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از لحاظ استراتژی همبستگی است. جامعه آماری تحقیق حاضر را کلیه دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تشکیل می دهد که تعداد آنها ۱۴۴۱ نفر می باشد.جهت تعیین نمونه تحقیق با استفاده از جدول مورگان تعداد ۳۰۶ نفر به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شدند که پرسشنامه ها به صورت تصادفی ساده در میان آنها توزیع و جمع آوری شد. به منظور جمعآوری اطلاعات لازم در تحقیق حاضر از پرسشنامه پرسشنامه وضعیت اقتصادی و اجتماعی قدرتنما و همکاران ۱۳۹۲ با ضریب آالفای کرونباخ ۰.۸۹ و پرسشنامه محقق ساخته میزان مشارکت در ورزش قهرمانی استفاده شد. با ضریب آالفای کرونباخ ۰.۶۷ بود. در تحقیق حاضر به منظور تجزیه و تحلیل داده های تحقیق از آمار توصیفی)شاخصهای آماری فراوانی، درصد فراوانی، میانگین و انحراف معیار( و آمار استنباطی)آزمون ضریب همبستگی پیرسون و آزمون رگرسیون خطی( با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۲۰ استفاده گردید. یافته ها: نتایج تحقیق نشان داد که وضعیت اجتماعی و اقتصادی دانشجویان با میزان مشارکت در ورزش قهرمانی رابطه معناداری دارد. نتایج تحقیق همچنین نشان داد که وضعیت اجتماعی و اقتصادی دانشجویان می تواند به مشارکت در ورزش قهرمانی را پیش بینی نماید . بحث و نتیجه گیری: وضعیت اجتماعی با توجه تاثیر پذیری از شرایط محیطی افراد، سبب می گردد که جایگاه اجتماعی وی را رقم زند و این جایگاه می تواند در تمامی مراحل زندگی افراد تاثیر گذار باشد. تحقیقات مختلفی به بررسی وضعیت اجتماعی و مشارکت در ورزش قهرمانی پرداخته اند. رحمانی نیا و همکاران ۱۳۸۸ جمیسون و کاترین ماری ۱۹۹۲ ویلسون و همکاران ۲۰۰۴ و پاپهام و میتچل ۲۰۰۷ در تحقیقات خود پی بردند که بین وضعیت اجتماعی و مشارکت در ورزش رابطه وجود دارد نتایج تحقیق حاضر با نتایج تحقیقات، رحمانی نیا و همکاران۱۳۸۸ جمیسون و کاترین ماری ۱۹۹۲ ویلسون و همکاران ۲۰۰۴ و پاپهام و میتچل ۲۰۰۷ همخوانی کامل دارد. وضعیت اجتماعی افراد در صورتی که در وضعیت مناسبی نباشد می تواند سبب دور ماندن دانشجویان از برخی رشته های ورزشی گردد

کلیدواژه ها:

وضعیت اقتصادی ، اجتماعی مشارکت ورزشی ورزش قهرمانی

نویسندگان

فرشته عیوضی

کارشناس ارشد مدیریت راهبردی در ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

سعید صداقتی

هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • رضوی، محمد حسین؛ طاهری اشکوه، رضا (1389). بررسی وضعیت اقتصادی- ...
  • رمضانی نژاد، رحیم؛ رحمانی نیا، فرهاد؛ تقوی تکیار، امیر (1388). ...
  • علی‌دوست قهفرخی، ابراهیم، سجادی، سیدنصراله، محمودی، احمد، ساعتچیان، وحید.(1393). بررسی ...
  • نمایش کامل مراجع