سال انتشار: 1395
محل انتشار: همایش بین المللی اقتصاد شهری
کد COI مقاله: ICUE01_028
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 716
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اهمیت توسعه دانش بنیان شهری و شهر دانش مدار در اقتصاد دانش بنیان
چکیده مقاله:
تغییرات سریع اقتصادجهانی دردودهه گذشته به گونه ای بوده که اهمیت دانش درآن فزونی یافته است امروزه فعالیت های دانشی و به تبع آن اقتصاددانش بنیان سهم مهمی ازبازار اقتصادی جهان را به خود اختصاص داده اند شهرهای امروزی نیز درصورتی که برپایه دانش و برخوردار ازشهروندانی دانشی باشند به خوبی قادرند درمدارتوسعه پایدار به حرکت و رشد پرشتاب خود ادامه دهند و نقش اساسی را درپیشبرد اهداف اقتصاددانش بنیان به عهده گیرند ازاین رو به منظور حرکت به سوی اقتصاددانش بنیان باید خط مشی های منساب برای ایجادفعالیت های دانشی درشهرها به کارگرفته شود تا بسترلازم برای توسعه اقتصاددانش بنیان فراهم گردد توسعه دانش بنیان شهری KBUD مفهوم نسبتا جدیدی است که اشاره به شهرها و محیطهایی دارد که شرایط مناسب اجتماعی اقتصادی فضایی و محیطی برای فعالان دانشی را فراهم می کند هدف این قماله نشان دادن اهمیت خط مشی توسعه دانش بنیان شهری KBUD و شهردانش مدار دربهبود اقتصاددانش بنیان و ارتباط بین آنها است
کلیدواژه ها:
اقتصاددانش بنیان /توسعه دانش بنیان شهری /شهردانش مدار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/510550/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رفیعیان، مجتبی و مرتضوی، ماندانا،1395،اهمیت توسعه دانش بنیان شهری و شهر دانش مدار در اقتصاد دانش بنیان،همایش بین المللی اقتصاد شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/510550
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، رفیعیان، مجتبی؛ ماندانا مرتضوی)
برای بار دوم به بعد: (1395، رفیعیان؛ مرتضوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آینده پژوهی؛ رهیافتی نو در توسعه و برنامه ریزی گردشگری
- تحلیل و بررسی میزان نخست شهری در استان خوزستان طی سال های 1355-1385
- آینده پژوهی گردشگری سلامت (نمونه موردی – کلانشهر تبریز)
- به سوی شهرهای دانش بنیان
- نقش گردشگری دراقتصادشهری مطالعه موردی شهر سرعین استان اردبیل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر استفاده از فناوری های GIS, GPS& RS در امنیت نقاط مرزی سیستان و بلوچستان
- توسعه سیاسی سیستان بین سالهای 1330 تا 1395 با تاکید بر توسعه فرهنگی و اجتماعی
- بررسی ابعاد و اعتبارسنجی پرسشنامه نقش فرهنگ در توسعه سیاسی سیستان با استفاده از روش تحلیل عاملی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.