(فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
فرمت فایل مورد نظر را انتخاب فرمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر توسعه برند ورزشی بر روی وفاداری برند ( مورد مطالعه: برند پرسپولیس)
میثم میرزایی - کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی – موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزیرضامحمد کاظمی - دکتری مدیریت و برنامه ریزی – دانشیار دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهرانمهدی خادمی - دکتری مدیریت بازرگانی- استادیار موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه ریزی
چکیده مقاله:
با توجه به گستردگی روزافزون صنعت ورزش و سود آور بودن آن برای بسیاری از کشورهای دنیا، اهمیت برندینگ و بازاریابی در صنعت ورزش بسیار بالا رفته است و بزرگترین تیم های ورزشی دنیا از برند خود در حال استفاده هستند تا بتوانند به سودآوری و رشد مالی دست پیدا کنند. استراتژی توسعه برند برای ورود به بخش ها و بازارهای جدید، استراتژی متداول بسیاری از تیم های بزرگ دنیاست. در این تحقیق ما برآنیم که بررسی کنیم توسعه برند ورزشی و حضور در بازارها و عرصه های مختلف تا چه میزان بر روی وفاداری برند تاثیر گذار خواهد بود. بدین منظور ما برند پرسپولیس را انتخاب کردیم، که یک برند محبوب و پرطرفدار در کشور است. با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای، از میان شهرهای مختلف، شهر تهران را به عنوان نمونه آماری انتخاب کرده و با استفاده از جدول مورگان، تعداد 384 پرسشنامه در میان آن ها توزیع کردیم. نتایج حاصل از تحقیق، نشان دهنده این است که توسعه برند ورزشی بر روی وفاداری برند تاثیر مثبت و مستقیمی دارد.
کلیدواژه ها:
برند ورزشي، توسعه برند، صنعت ورزش، وفاداري برند
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/504715/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
میرزایی، میثم و کاظمی، رضامحمد و خادمی، مهدی،1395،تاثیر توسعه برند ورزشی بر روی وفاداری برند ( مورد مطالعه: برند پرسپولیس)،دومین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت،تهران،،،https://civilica.com/doc/504715
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1395، میرزایی، میثم؛ رضامحمد کاظمی و مهدی خادمی) برای بار دوم به بعد: (1395، میرزایی؛ کاظمی و خادمی) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
aterhouseCo opers (2011), "Changing the game - outlook for the ...
brand vision to brand evaluation: the strategic process of fromه ...
Moorman, C. (1998). Market-level effects of information: competitive responses and ...
سرمد، زهره؛ بازرگان، عباس و حجازی _ الهه (1391). «روش ...
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.