سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: RCEAUD02_171
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 495
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه عددی خاک بهسازی شده با ستون سنگی به روش اجزا محدود
چکیده مقاله:
امروزه کمبود خاک مناسب جهت اجرای سازههای مختلف روزمینی و استفاده از زمینهای نامناسب از نظر مقاومت، یکی از دغدغههای مهندسان میباشد. در همین راستا استفاده از روشهای بهسازی و تثبیت خاک امری ضروری و اجتناب ناپذیرمیباشد. روشهای متعددی جهت تقویت و بهسازی به منظور بهبود خواص مکانیکی و مهندسی خاک وجود دارد. در این میان بهسازی خاک با استفاده از ستون سنگی به جهت اجرای ساده و اقتصادی، افزایش ظرفیت باربری و کاهش نشست بهویژه تسریع در نشست تحکیمی در فونداسیونهای اجرا شده بر خاکهای ضعیف، یکی از تکنیکهای مناسب میباشد کهامروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به هزینه زیاد جمع آوری اطلاعات ومشکلات اجرایی وزمان طولانی، انجام بررسیهای میدانی و آزمایشگاهی را دشوار و تمایل برای شبیه سازی عددی رفتار خاک تسلیح شده را بیشتر نمودهاست. در این تحقیق با استفاده از روش اجزا محدود و نرم افزار PLAXIS 2D تاثیر پارامترهایی نظیر مقاومت برشی خاک رس و زاویه اصطکاک داخلی ستون سنگی، هندسه ستون سنگی شامل ارتفاع و قطر، بر رفتارخاک تقویت شده مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد رفتار خاک بهسازی شده به جهت ظرفیت باربری و تغییر شکل ستون سنگی وخاک مسلح شده با ستون سنگی به شدت تحت تاثیر خواص مصالح ستون سنگی و خاک اطراف آن میباشد. با افزایش 64 درصدی زاویه اصطکاک داخلی ستون سنگی، مقدار ظرفیت نیرویی لازم برای نشست مشخص، 64 درصد افزایش می یابد. همچنین میزان کرنش جانبی نسبی از0/89به 0/8 رسیده است با افزایش قطر ستون سنگی ) 2 برابر( نسبت تغییر شکل جانبی از1/21 به 0/6حدود 34 درصد( کاهش یافته است. با افزایش چسبندگی خاک رس ) 4 برابر( ظرفیت خاک و میزان نیروی لازم برای نشست مورد نظر 1/13برابر افزایش یافته است
کلیدواژه ها:
بهسازي، ستون سنگي، روش اجزا محدود، ظرفيت باربري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/499353/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حداد، عبدالحسین و خاکپورمقدم، حامد و مرادی، عاطفه،1395،مطالعه عددی خاک بهسازی شده با ستون سنگی به روش اجزا محدود،دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری ومدیریت شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/499353
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، حداد، عبدالحسین؛ حامد خاکپورمقدم و عاطفه مرادی)
برای بار دوم به بعد: (1395، حداد؛ خاکپورمقدم و مرادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- صحت سنجی مدل رفتاری جامع بارسلوناCBBM برای حالت زهکشی نشده
- مدلسازی عددی بهسازی خاک روانگرا با شمع و ستون سنگی
- تاثیر بیوچار و نیتروژن بربرخی صفات کمی ذرت درشرایط کم آبیاری
- بررسی رفتار گروهی ستون های سنگی ترکیبی در خاک نرم با استفاده از روش عددی به صورت سه بعدی
- مقایسه کاه و کلش گندم و بیوچار حاصل از آن در دماهای مختلف
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.