سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: SDUMEW01_370
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 203
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رفتار گروهی ستون های سنگی ترکیبی در خاک نرم با استفاده از روش عددی به صورت سه بعدی
چکیده مقاله:
در این تحقیق فرضیه، روش و نتایج سه بررسی عددی ارایه می کنیم. هدف از این تحقیق شبیه سازی حرکات گروهی ستون های سنگی محصور شده ومحصور نشده در خاک بسیار نرم است و برای این منظور از روش المان محدوداستفاده می شود. نشست و تغییرات جانبی ستون های سنگی معیاری برای قضاوت در مورد حرکات گروهی ستون های سنگی ترکیبی انتخاب می شود. همچنین بررسی پارامتری جهت میزان تاثیرات کمیت های نظیر مدول الاسیسیته و زاویهاصطکاک مواد ستون ها روی حرکت آنها درون خاک مورد نظر انجام می گیرد. نتایج بدست آمده نشان دهنده آن استکه ایجاد ستون های سنگی ترکیبی باعث افزایش سختی خاک مورد نظر شده است. همچنین نتایج حاصله بیان کننده آن است که نفوذپذیری خاک مورد نظر نسبت به مدول الاسیسیته و زاویه اصطکاک ستون ها تاثیر کمتری دارد، علاوه بر این استفاده از ستون های سنگی در خاک های ضعیف عملکرد بهتر وازجنبه اقتصادی مقرون به صرفه تر می باشد.
کلیدواژه ها:
ستون هاي سنگي تركيبي، مدول الاسيسيته، زاويه اي اصطكاك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/585945/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاجی پور، محمد و رک رک، حسین و طه زاده، امید و یزدانی، علیرضا،1395،بررسی رفتار گروهی ستون های سنگی ترکیبی در خاک نرم با استفاده از روش عددی به صورت سه بعدی،کنفرانس بین المللی عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست در هزاره سوم،رشت،،،https://civilica.com/doc/585945
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، حاجی پور، محمد؛ حسین رک رک و امید طه زاده و علیرضا یزدانی)
برای بار دوم به بعد: (1395، حاجی پور؛ رک رک و طه زاده و یزدانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- صحت سنجی مدل رفتاری جامع بارسلوناCBBM برای حالت زهکشی نشده
- مدلسازی عددی بهسازی خاک روانگرا با شمع و ستون سنگی
- تحلیل عددی کارایی ستونهای سنگی به منظور کاهش خطر روانگرایی در خاکریز راه و راه آهن
- یک مدل رفتاری الاستو پلاستیک برای خاک های غیر اشباع : رفع مشکل عدم هم خوانی مدل و نتایج آزمایشگاهی
- مطالعه عددی خاک بهسازی شده با ستون سنگی به روش اجزا محدود
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر ایجاد حس مکان در مجتمع های مسکونی بر پایداری اجتماعی
- Sustainable Development - Islamic Perspectives
- تاثیر زیبایی شناسی فرمی در معماری معاصر ایران (از نظرگاه وارطان هاوانسیان)
- بررسی و مطالعه ویژگی های حمام حاج فتح اله شهرستان بناب
- رعایت اصول پایداری زیست محیطی در ساختمان های بلند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.