بررسی اثربخشی نظام ارزشیابی عملکرد کارکنان در پژوهشگاه بین المللی زلز شناسی و مهندسی زلزله
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,265
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICPEEE01_1306
تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395
چکیده مقاله:
هدف اصلی این پژوهش بررسی اثربخشی نظام ارزشیابی عملکرد کارکنان در پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله و شناسایی نقاط قوت و ضعف آن بوده است. برای دستیابی به این هدف، هفت کاربرد نظام ارزشیابی شامل: بهبود ارتقای سطح عملکرد کارکنان، تعیین پرداخت، شناسایی کارکنان مستعد، تنزل، تعیین نیازهای آموزشی، برقراری نظام ارتباط موثر در سازمان و تعیین افراد مشمول اخراج از طریق پرسشنامه طبرسا و غفوری ( 1387 ) بررسی گردید. پرسشنامه دارای 22 سوال بسته به روش مقیاس لیکرت بعلاوه 3 سوال باز- پاسخ بود که در اختیار نمونه ای مشتمل بر 101 نفر از مدیران، کارشناسان و کارکنان که به روش نمونه گیری تصادفی طبقه بندی شده انتخاب شده بودند، قرار گرفت که 91 پرسشنامه جمع آوری گردید. روایی صوری، از اجرای آزمایشی روی تعداد محدودی از جامعه آماری (15 نفر) و روایی محتوایی پرسشنامه از طریق قضاوت خبرگان انجام شد. ضریب آلفای کرونباخ پرسشنامه 0/972 می باشد. یافته ها نشان می دهد که نظام ارزشیابی کارکنان در پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله نتوانسته است در جهت نیل به اهداف اثربخشی لازم را داشته باشد لذا با توجه به اهمیت ارزشیابی کارکنان لازم است که نظام ارزشیابی کارکنان مورد بازبینی قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
یوسف زنگانه
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کارشناس امور اداری،پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله
ناصر میرسپاسی
استاد، دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
پریوش جعفری
استادیار، دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
کامبد امینی حسینی
استادیار، دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :