سال انتشار: 1394
محل انتشار: نخستین همایش ملی انرژی ساختمان و شهر
کد COI مقاله: CBEC01_058
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 390
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بازطراحی دبیرستان 12 کلاسه با توجه به ضوابط اقلیم سرد و کوهستانی نمونه موردی: تبریز
چکیده مقاله:
اهمیت دادن به فضاهای آموزشی و رعایت اصول و استانداردهای مربوط به آن در طراحی این مراکز منجر به خلق محیطیمتناسب با خواسته های روانی دانش آموزان و در نتیجه جامعه می گردد . ریشه علاقه هر دانش آموز به آموختن در مدرسه و قرارگرفتن در محیط آموزشی شکل می گیرد و در صورت ناهماهنگ بودن محیط با انتظارات فرد، حس دافعه و عدم علاقه بهیادگیری در فرد ایجاد می شود. یکی از مقولات اصلی در طراحی مدارس توجه به الزامات اقلیمی است. در این راستا، اقلیم سردیکی از اقلیم های مهمی است که به طراحی خاص نیاز دارد چرا که فصل تابستان کوتاه بوده و در بیشتر اوقات دمای محیط زیرمحدوده آسایش قرار دارد. در نتیجه مهم ترین اصل در این اقلیم مسأله گرمایش و افزایش دما تا رسیدن به محدوده آسایشانسانی است. با توجه به کمبود منابع انرژی تجدید ناپذیر، استفاده درست و بهینه از انرژی های تجدید پذیر و طراحی اصولی واقلیمی یک مدرسه تأثیر زیادی در ذخیره انرژی دارد. در این مقاله یک دبیرستان طراحی شده توسط سازمان نوسازی مدارس درشهر تبریز انتخاب شده است. سپس با توجه به ضوابط اقلیمی طراحی مدارس، نقشه های این مدرسه بررسی شده و با توجه بهاقلیم شهر تبریز، بازطراحی اقلیمی صورت گرفته است.
کلیدواژه ها:
؛ مدرسه ، اقليم سرد و كوهستاني ، همساز با اقليم ، بازطراحي اقليمي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/494298/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شهبازی، یاسر و پسندی، لیلا و چناقلو، محمدرضا،1394،بازطراحی دبیرستان 12 کلاسه با توجه به ضوابط اقلیم سرد و کوهستانی نمونه موردی: تبریز،نخستین همایش ملی انرژی ساختمان و شهر،ساری،،،https://civilica.com/doc/494298
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، شهبازی، یاسر؛ لیلا پسندی و محمدرضا چناقلو)
برای بار دوم به بعد: (1394، شهبازی؛ پسندی و چناقلو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه مدول های پایه ی 6 وجهی الگوی ورونئی پوست جهت دستیابی به بیشینه مکانیزم عملکردی تنفس در پوسته های ساختمانی
- نظام مالکیت، بهره برداری و تقسیم آب قنات زارچ
- طراحی استاتیکی گنبدفضاکار کروی تک لایه ساخته شده ازنقش هندسی اسلامی ایرانی چهارلنگه الماس تراش
- طراحی بهینه سازه ی فولادی شبکه قطری تکلایه در ساختمان بلندمرتبه
- بررسی مردم شناسی نظام سنتی تقسیم آب قنات و ابیاری سنتی در شهرستان زرند
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه هنر در میزان استفاده از انرژی های پاک
- ارائه روشی برای توسعه ی سیستم های سایبر-فیزیکی با استفاده از شبکه ی پتری یکپارچه زمان دار
- بررسی فضاهای جرم خیز شهر ساری (نمونه موردی :محله غفاری)
- ارائه مدل سیستم خودپرداز بانك با استفاده از شبكه پتری زمان دار
- الگوهای زیست محیطی حمل و نقل درون شهری- مورد پژوهی: شهر مشهد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.