بررسی محصولات خشک شده توسط خشک کن مادون قرمز
محل انتشار: دومین همایش ملی چالش ها و راهکارهای توسعه
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 699
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
KRESEARCH02_039
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
خشک کردن با تابش مادون قرمز به فرآیندی گفته می شود که مواد مرطوب به وسیله تابش مادون قرمز گرم می شوند. تابش مادون قرمز یک نوع تابش الکترومغناطیسی است که طول موجی بین 400 - 76 / 0 میکرومتر دارا می باشد.، به این ترتیب تابش مادون قرمز روشی برای انتقال گرما بین دو جسم است و از این گرما می توان جهت خشک کردن اجسام مرطوب بکار برد. اغلب محصولات کشاورزی داری رطوبت اولیه بالایی می باشند که به همین علت به شدت در معرض افت کیفیت قرارمی گیرند. آب درون مواد طی عملیات خشک شدن تبخیر می شود که این باعث کم شدن فعالیت میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و در نتیجه نگهداری بهتر محصول از لحاظ بیولوژیکی می شود. با توجه به ضایعات بالای محصولات کشاورزی و نیز مواد غذایی می بایست در کنار داشتن سیستم های مدرن نگهداری از روش هایی مانند خشک کردن برای تبدیل کردن محصولات فاسد شدنی به محصولاتی با ماندگاری طولاتی استفاده کنیم که بتوان آنها را با کمترین تجهیزات کنترل و برای دوره زمانی طولانی تری نگهداری کرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
اردشیر اسفندیاری
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک بیوسیستم دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
حمیدرضا خلیفه
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک بیوسیستم، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
رسول معمار دستجردی
استادیار گروه مکانیک بیوسیتم، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :